TÜRKİYE KUPASI

Osman Özköylü'den şaşırtan kupa açıklaması

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Türkiye Kupası'ndan elenmelerini şaşırtıcı bir şekilde değerlendirdi.

Osman Özköylü'den şaşırtan kupa açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da, Teknik Direktör Osman Özköylü, Ziraat Türkiye Kupası maçının kendileri için önemli olmadığını belirterek, “Kupaya veda etmemiz bizim için iyi oldu. Bizim için lig daha önemli” dedi.

Aytaç Durak Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Özköylü, Ziraat Kupası’nda 4-2 kaybedilen Sivas Belediyespor maçı öncesi yönetim kurulu ile konuştuğunu ve yönetimin kendileri için ligin daha önemli olduğunu söylediğini ifade ederek, “Altyapıdan oyuncularımızı, önceki maçlarda oynatamadığımız ya da sakatlıktan çıkan futbolcularımızı görmek için onlara forma şansı verdik. Kazanmak için çıkmadık. Kupaya veda etmemiz bizim için iyi oldu. Bizim için lig daha önemli” diye konuştu.

Galatasaray - UEFA görüşmesi başlıyor

"KAZANMAK İSTESEM KAZANIRDIM"

“Dünkü maçı kazanmak istesem zaten kazanırdım” diyen Özköylü, şunları kaydetti:

“As takımımla oynar yine kazanırdık. Ama asıl amacımız başkaydı. Oyuncularımızı bunun için çok fazla da motive etmedik. ‘Çıkın oyununuzu oynayın’ dedik ve çıkardık sahaya. Bir alt ligin takımına karşı oyuncularımızın daha istekli ve kendilerini yakışan futbolu ortaya koymalarını isterdim. Beklentimizin olmadığını bütün kamuoyunun bilmesini isterim. Bu işin yoğunluğunu ve yorgunluğunu kaldıracak durumda değiliz. Eğer turu geçseydik bu ay içerisinde 7 maç oynayacaktık. Ve bu da bizim ligdeki oynadığımız karşılaşmalara olumsuz etki edecekti.”

Hamza Hamzaoğlu suskunluğunu bozdu

“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRDIK”

Özköylü, bazı oyunculardan beklediği verimi alamadığından yakınarak, “Kupa maçında bazı arkadaşlarımız beklentilerimiz altında kaldı. Bazı transferlerden istediğimiz verimi alamadık. Bu da bizi hayal kırıklığına uğrattı. Ben bunlarım sıkıntısını yaşıyorum. Hem içerde, hem dışarıda istediğimiz alamadığımız bir noktada hala liderin 4 puan gerisindeysek bu Allah'ın lütfudur. Biz son maçlara kadara bekleyecektik ancak kupa maçından sonra transfer çalışmalarımızı hızlandırdık. İkinci yarı aramıza çok ciddi oyuncular aramıza katılacak. Herkesin istediği futbolu oynayan ve hedefe ulaşan bir Adana Demirspor olacaktır. Camiamız biraz sabretsin, biliyorum benimde içimde fırtınalar kopuyor ama ben bu işi düzeltmek adına gerekli hamleleri yapacağım ve Adana Demirspor hak ettiği yere gelecek, Süper Lige çıkacaktır” şeklinde konuştu.

FIFA'da yeni yolsuzluk operasyonu

“TIAGO TRANSFERİ MÜMKÜN GÖRÜNMÜYOR”

Tiago transferi konusuna da açıklık getiren Teknik Direktör Özköylü, “Tiago transferi mümkün görünmüyor. Çünkü Kuveyt kulübüyle Tiago’nun sözleşmesini fesh ederken ‘Oyuncu Türkiye’ye tekrar dönerse bir milyon 800 bin Euro bonservis bedeli öder’ diye madde koydurmuş. Yani transfer mümkün görünmüyor. Ben bir milyon 800 bin Euro’ya yarım bir takım daha kurarım” dedi.

Özköylü, bir yabancı oyuncu transfer daha yapabileceklerini aktararak, “Yabancı sayımızı gerekirse 8’e yükseltmeyi planlıyoruz. İkinci yarıda ceza var, sakatlık var ona göre alternatif oyuncumuzun olması anlamında böyle bir planlama düşündük. Mutlaka gidecek oyuncular olacak. Transfer sayısı konusunda her maç bir oyuncu ihtiyacı daha doğuyor. Dünkü maçtan sonra yine bir tane üstüne koyduk maalesef. Oyuncularımız bize bu mecburiyeti bir anlamda getiriyorlar” diye konuştu.

Yılın en iyisi Türkiye

“SEZON SONU HEDEFİMİZE ULAŞACAĞIZ”

Kendine, ekibine ve sistemine güvendiğinin altını çizen Özköylü, “Maalesef ilk yarı itibariyle bu istediklerimizin anca yüzde 40’nı yapabildik. Yüzde 40’ımızla bu noktadaysak, yüzde 90’lara çıktığımızda Allah’ın izniyle takımımız ligde her takımı yenebilecek potansiyele sahip olduğumuzu görecek. Sezon sonu da beklenen hedefe ulaşacağız. Kimsenin şüphesi olmasın. Bu takım hak ettiği yer olan Süper Lig’e ulaşacaktır” şeklinde konuştu.

Kendisi ile futbolcular arasında sorun olduğu iddialarını yalanlayan Özköylü, “Antrenmanları takip edenler oyuncularla aramın nasıl olduğunu çok iyi biliyor. Bunlar birkaç çakalın takıma nifak sokmak için ortaya attığı dedikodudur. Bunlar inşallah öbür dünyada Allah katında hesap verecekler. Benim iki elim dedikoduları çıkaranların yakasında olacak. Hiç birisine hakkımı helal etmiyorum. Benden ve oyunculardan helallik almadan gitmesi gereken yere gidemeyecekler" dedi.

Poyraz Karayel'den Nouma sürprizi

“HEM HAKKIM GASP EDİLİYOR HEM CEZA ALIYORUM”

Özköylü, havaalanında karşılaştığı hakeme siteminden dolayı aldığı cezayı eleştirerek, “Havaalanında söylediğim sözlerin arakasındayım. Çünkü hakem bizim emeğimizi çaldı. Hakemin adil olması gerekir, orada hak dağıtması gerekir. Mahkemeye gittiğiniz zaman hakim suçsuz insana ceza verebilir mi? Cumhurbaşkanı, başbakana bile sitem edebiliyorsunuz. Burada ben doğru bildiğim şeyleri konuşamayacaksam, her söylediğim şeyden ceza alacaksam bana öyle hak versinler ki; bana bunları söyleten insanlara ben de rapor tutabileyim. Ben de hakkımı arayayım. Hem hakkım gasp ediliyor, hem de ceza alıyorum. Hakkımı aramak için konuşuyorum. Yine konuşacağım, yine ceza alacağım" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un net borcu açıklandı

“3-5 ÇAKALA BOYUN EĞMEM”

Kupa maçında cezalı olduğu için karşılaşmayı locadan takip eden Özköylü, "Locada maçı seyrederken penaltı öncesi bana ve oyuncularıma bir takım söylemler oldu. Bana ve oyuncularıma kimse hakaret edemez. Birileri birilerini görevlendirip bana ve oyuncularıma küfür ettiriyor. Bu tür provokatörlere karşı taviz vermem. Bizim yapmamız gereken böyle sıkıntılı dönemlerde bile bize sahip çıkan büyük taraftarımıza layık olmaktır. Eleştirilere hak veriyorum ama kimse hakaret edemez. Ne oyuncuma ne bana hakaret etmek kimsenin haddine değil. Gereken cevabı da veririm. Ben hakaret işitmek için burada değilim. Eleştiriyi kabul ederim, sonuna kadar saygılıyım. Ama 3-5 çakalın yaptığı işlere hayatta boyun eğmem. Oyuncuma da laf söyletmem” açıklamasını yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER