OSMANLISPOR

Osmanlıspor turu geçti iki yıldızını kaybetti!

Osmanlıspor UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda Zimbru'yu farklı yenerek tur atlarken, orta sahadaki iki yıldızından gelen haberle üzüldü.

Osmanlıspor turu geçti iki yıldızını kaybetti!

Osmanlıspor Zimbru maçında sakatlanarak oyundan alınan Musa Çağıran 1 ay, Engin Bekdemir ise 2 hafta sahalardan uzak kalacak.

Osmanlıspor Kulüp Doktoru Savaş Kudaş, yaptığı açıklamada, Musa Çağıran'ın iç yan bağlarında yırtık olduğunu ve 1 ay sahalardan uzak kalacağını ifade etti.

Kudaş ayrıca, Engin Bekdemir'in de diz üstündeki tendon bölgesinde yırtık meydana geldiğini ve 2 hafta forma giyemeyeceğini açıkladı.
Musa Çağıran ve Engin Bekdemir, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Ankara'da oynanacak ilk maçta sahada olamayacak. Osmanlıspor, 28 Temmuz Perşembe günü Estonya'nın Nomme Kalju takımıyla Osmanlı Stadı'nda mücadele edecek.

Osmanlıspor UEFA'da bir üst tura yükseldi

Zimbru ile Osmanlı Stadı'nda oynanan ve Osmanlıspor'un 5-0 üstünlüğünde sona eren müsabakanın 13. dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadelede bacağına darbe alan Musa Çağıran karşılaşmaya devam edememiş ve bu futbolcunun yerine Engin Bekdemir oyuna dahil olmuştu.

Musa Çağıran'ın yerine oyuna giren Engin Bekdemir de 38. dakikada gelişen bir pozisyon sonrasında yerde kaldı. Bu futbolcu da oyuna devam edemeyince yerini Erdal Kılıçaslan'a bırakmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER