OSMANLISPOR

Osmanlıspor turu son maça bıraktı

UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. maçında Steaua Bükreş'e konuk olan Osmanlıspor, öne geçtiği maçtan yenilgiyle ayrıldı ancak gruptan çıkma şansını evinde oynayacağı son maça bıraktı..

Osmanlıspor turu son maça bıraktı

Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Osmanlıspor, Romanya'da 1-0 öne geçtiği maçta Steaua Bükreş'e 2-1 mağlup oldu ve turu son maça bıraktı. H Grubu'nda yer alan diğer temsilcimiz Konyaspor ise Shakhtar 4-0 yenilerek tur atlama şansını kaybetti.

Avrupa Ligi L Grubu'nda temsilcimiz Osmanlıspor, Steaua Bükreş'e konuk oldu. Osmanlıspor, 30'da NDiaye ile öne geçti. 68'de Momcilovic skoru eşitledi. 86'da Tamas sonucu belirledi: 2-1.

Bu sonuçla 7 puanda kalan Osmanlıspor, gruptan çıkma şansını son maça bıraktı. Steaua Bükreş ise puanını 6'ya yükseltti.

Steaua Bükreş Osmanlıspor maçının fotoğrafları

Temsilcimiz, gruptaki son maçında 6 puana sahip olan Zürih'i ağırlayacak. 6 puanlı bir diğer takım Villarreal ise Steaua Bükreş'i ağırlayacak.

Steaua Bükreş: 2 - Osmanlıspor: 1

Stat: Ulusal Arena

Hakemler: Paolo Mazzoleni, Alessandro Giallatini, Filippo Meli (İtalya)

Steaua Bükreş: Nita, Tamaş, Moke, Toşca, Momcilovic, Pintilii, Muniru, Enache, Boldrin, William, Popa

Osmanlıspor: Karcemarskas, Vrsajevic, Numan Çürüksu, Prochazka, Pinto, Musa Çağıran, Ndiaye, Regattin, Maher, Delarge, Rusescu

Goller: Dk. 30 Ndiaye (Osmanlıspor), Dk. 69 Momcilovic, Dk. 86 Tamaş (Steaua Bükreş)

Osmanlıspor

Osmanlıspor gruptan nasıl çıkar?

Osmanlıspor, konuk edeceği Zürih'i yenmesi halinde diğer maçın sonucuna bakmasızın grubunu lider olarak tamamlayacak ve adını son 32'ye yazdıracak. 

Osmanlıspor, Zürih ile berabere kalması halinde de diğer maçın sonucuna bakmasızın adını bir üst tura yazdıracak. Villarreal-Steaua maçının berabere bitmesi durumunda ise Başkent ekibi yine lider turlayacak. Villarreal veya Steaua'dan birinin kazanması durumunda ise Osmanlıspor grup ikincisi olarak 2. tura çıkacak.

Osmanlıspor, Zürih'e yenilmesi halinde ise diğer maçın berabere bitmesini bekleyecek. Bu senaryoda, Osmanlıspor, Villarreal ve Steaua Bükreş'in puanları (7) eşit olacak. Bu durumda devreye 3'lü averaj girecek. 3'lü averajda rakiplerinden üstün olan Osmanlıspor, adını grup ikincisi olarak üst tura yazdırmayı başaracak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER