OSMANLISPOR

Osmanlıspor'da kura sevinci

Osmanlıspor Kulübü Başkanı Sadık Dik, UEFA Avrupa Ligi gruplarında iyi bir kura çektiklerini vurguladı.

Osmanlıspor'da kura sevinci

Osmanlıspor Kulübü Başkanı Sadık Dik, UEFA Avrupa Ligi gruplarında iyi bir kura çektiklerini belirterek, "Gruptan çıkabilecek güç ve potansiyele sahibiz." dedi.

Sadık Dik, yaptığı açıklamada, UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda eşleştikleri Villarreal (İspanya), Steaua Bükreş (Romanya) ve Zürih'in (İsviçre) güçlü ekipler olduğunu söyledi.

Ligde yer alacak bütün takımlarla mücadele edebileceklerini ve "iyi bir kura" çektiklerini ifade eden Dik, "Geldiğimiz nokta, takımın durumu belli. Takım olarak hazır durumdayız. Gruptan çıkabilecek güç ve potansiyele sahibiz. Rakibimiz kim olursa olsun biz aynı mücadeleyi sergileyeceğiz. UEFA Avrupa Ligi'nde iyi bir kura çektiğimize inanıyorum." diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerimiz belli oldu

Osmanlıspor'un yönetim, teknik kadro ve futbolcularla bir aile olduğunu anlatan Dik, şunları kaydetti:

"Çok iyi bir uyum yakaladık. Avrupa Ligi'nde de başarılı olmak istiyoruz. Osmanlıspor'un adını Avrupa'da duyurmayı hedefliyoruz. Avrupa'da mücadele edecek diğer Türk takımlarına da başarılar diliyorum. Sergilediğimiz futbolla adımızdan söz ettirmeyi amaçlıyoruz. Güzel futbolumuzun karşılığı olarak hedeflediğimiz noktaya ulaşmak için çalışacağız."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER