OSMANLISPOR

Osmanlıspor'dan flaş Mustafa Reşit Akçay kararı

Osmanlıspor Kulübü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay hakkında açıklamalarda bulundu.

Osmanlıspor'dan flaş Mustafa Reşit Akçay kararı

Osmanlıspor Kulübü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, kulüple sözleşmesi bittiğinde futbol camiasından çekileceğini açıklayan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ı bırakmayacaklarını ifade etti.

Ender Yurtgüven, başarılı teknik direktörleri Akçay'a inandıklarını ve bu inancın ilk günkü gibi sürdüğünü söyledi.

Başarılı bir teknik direktöre sahip olduklarına dikkati çeken Yurtgüven, "Mustafa hoca ile başarılı olacağımıza inandığımız için anlaştık. Mustafa hocaya inandık ve bu inancımız da devam ediyor. Boşa çıkmadı." dedi.

Mustafa Reşit Akçay'ın değerli bir spor adamı olduğunu belirten Yurtgüven, "Türk futbolunda önemli değerlerden bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Bir hocadan ziyade bir ağabey gibi. Kendisi çok samimi bir kişilik." değerlendirmesini yaptı.

Akçay'ın, Osmanlıspor'daki sözleşmesinin bitiminin ardından futbol dünyasından çekileceğinin hatırlatılması üzerine Ender Yurtgüven, şöyle konuştu:

UEFA'dan Osmanlıspor için skandal karar

"Biz hocamızı her zaman A takımda değerlendireceğiz. Tabii ki kendi düşüncelerine saygı duyuyoruz ama bizi de öyle kolay kolay bırakıp ayrılacağını düşünmüyoruz. Hocanın hayat planlaması içinde altyapılarda görev almak düşüncesi vardır ama belki de görüştüğümüz zaman farklı bir mecraya sokabiliriz. 3 yıllık sözleşmemiz var. Hoca zamanında altyapıya ciddi mesai harcamış. Gençleri eğitmeyi hedefleyen bir insan. Böyle bir niyetinin olması normal. Şu an bizim profesyonel takımımızın teknik direktörüdür. Önemli amaçlar ve hedefler doğrultusunda ilerliyoruz. Profesyonel çerçeveden bakınca zamanı gelince değerlendirmek gerekir."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER