BEŞİKTAŞ

Ospina transferinde Arsenal'ın istediği bonservis belli oldu!

Fabri'yi Fulham'a 6 milyon euro karşılığında sattıktan sonra rotasını kaleci transferine çeviren Beşiktaş'ta David Ospina bilmecesi sürerken Arsenal'ın Kolombiyalı file bekçisi için talep ettiği bonservis bedeli belli oldu.

Ospina transferinde Arsenal'ın istediği bonservis belli oldu!

Fabri'yi 6 milyon euro karşılığında Fulham'a gönderen Beşiktaş, bu satışın ardından kaleci arayışlarına başlamıştı. 

Siyah Beyazlılar'ın gündemindeki en önemli isimse Arsenal'ın Kolombiyalı file bekçisi David Ospina'ydı. Yurt dışında yayım yapan pek çok internet portalı ve gazete Kara Kartal'ın 29 yaşındaki file bekçisiyle her konuda anlaştığını duyurmuştu.

Buna karşılık Beşiktaşlı yöneticilerin Arsenal yönetimiyle olan pazarlıklarından henüz sonuç alamadığı belirtilmişti. Kolombiyalı kaleci ise konuyla ilgili yaptığı son açıklamada takımdan ayrılabileceğini söylerken şu ifadeleri kullanmıştı: "Arsenal'a geri dönüp oradaki durumu göreceğim. Ancak şu an için kariyerimde yeni şeyler gerçekleşmesini umuyorum."Şu an Arsenal'da farklı bir süreç var.Yeni bir kaleci aldılar ve ben de hem menajer hem de antrenörlerle konuşarak durum değerlendirmesi yapacağım.  Topçular'ın Arsene Wenger ile yollarını ayırmasının ardından menajerliğe getirdiği Unai Emery ise Ospina'yı gönderebileceklerini doğrulamıştı. İspanyol teknik adam, "Şu an takımdan ayrılma ihtimali bulunan yalnızca üç oyuncumuz var: Carl Jenkinson, David Ospina ve Joel Campbell." şeklinde konuşmuştu. 

Beşiktaş'tan bomba Tolga Zengin kararı

Arsenal kulübünün oyuncuyu ısrarla satmak istemesine karşılık Beşiktaş'ın kiralama opsiyonuna sıcak bakması Ospina transferini yılan hikayesine döndürmüştü. 

İspanya'da yayım yapan AS gazetesi ise iki kulüp arasındaki pazarlıklarla ilgili net bilgilere ulaştı. Buna göre Arsenal yönetimi sözleşmesi 2020 yılında bitecek oyuncu için 5 milyon euroluk bir bonservis bedeli istiyor. Haberde Beşiktaş'ın önerdiği fiyatınsa 2 milyon euro olduğu belirtildi.Aradaki bu ciddi farkın ardından 1.83 boyundaki kalecinin geleceğinin ne olacağı ise büyük merak konusu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER