GALATASARAY

Östersunds'tan Galatasaray itirafı

Galatasaray'ın sezon başında UEFA Avrupa Ligi'nden elendiği Östersunds'un Nijeryalı futbolcusu Gero, bu sezon Galatasaray ile oynadıkları maçı unutamadığını söyledi.

Östersunds'tan Galatasaray itirafı

Galatasaray'ın sezon başında UEFA Avrupa Ligi'nde elendiği Ostersunds'un Nijeryalı forveti Alhaji Gero, İsveç basınına konuştu. Takımın bu sezon Avrupa kupalarında gösterdiği başarılı performans hakkında açıklamalarda bulunan Nijeryalı futbolcu en unutamadığı maç olarak Galatasaray müsabakasını gösterdi.

Tarihinde ilk kez bu sezon Avrupa kupalarında mücadele eden ve ön elemelerde Galatasaray'ı eleyerek büyük bir sürprize imza atan Ostersunds, grupta da lider olarak bir üst tura yükselmenin sevincini yaşadı.

GALATASARAY MAÇINI UNUTAMAM : Ostersunds futbolcusu Alhaji Gero, İsveç basınına yaptığı açıklamada bu sezon Avrupa Ligi'nde en unutamadığı maç olarak Galatasaray müsabakasını gösterdi. Gero, "Galatasaray maçı kariyerimdeki en zorlu maçlardan biriydi. O kadar zorlu bir maçta ki, oyun bittikten sonra bayılacak gibiydim. Çok yorulmuştum." diye konuştu.

Nijeryalı futbolcu ayrıca Drogba'yı beğendiğini de söylerken, "Drogba'yı kendime örnek alıyorum. Özellikle hücum hattında forma giyiyorsanız agresif olmak zorundasınız. Drogba da böyle birisi. O gerçekten çok büyük bir futbolcu." diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER