TRANSFER

Oumar Niasse Bursaspor'da

Bursaspor, Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Oumar Niasse'nin transferi için Lokomotiv Moskova ile anlaşma sağladı.

Oumar Niasse Bursaspor'da
Bursaspor, Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Oumar Niasse'nin transferi için Lokomotiv Moskova ile kiralık olarak anlaşma sağladı.

Rusya Premier Ligi ekiplerinden Lokomotiv Moskova forması giyen Senegalli golcü Oumar Niasse transferinde sona yaklaşan Bursaspor, Standart Liege'den Belçikalı kanat oyuncusu Geoffrey Mujangi Bia için de harekete geçti.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bursasporlu yöneticiler, bir dönem Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Oumar Niasse'nin transferi için oyuncunun ardından kulübüLokomotiv Moskova ile kiralık olarak anlaşma sağladı. Bu gelişmelerin üzerine yeşil-beyazlı yöneticiler, görevlendirdikleri bir menajeri transferi sonlandırmak üzereMoskova'ya gönderdi.

 

Niasse'nin, transferin sonuçlanması halinde bugün ya da yarın Bursa'ya gelmesi bekleniyor.

VOLKAN ŞEN'İN YERİNE MUJANGİ BIA
Bursaspor yöneticileri, diğer yandan takım kaptanlarından Volkan Şen'in kadro dışı bırakılmasının ardından kanat bölgesi için Standart Liege'de forma giyen Belçikalı kanat oyuncusu Geoffrey Mujangi Bia'yı gündemine aldı.

SÖZLEŞME İMZALANACAK
Kulübü Standart Liege'de geçen sezon kadro dışı bırakıldığı öğrenilen Bia'nın da menajeriyle Bursa'ya davet edildi. Bu akşam Bursa'ya gelmesi beklenen Bia ile anlaşma sağlanması halinde yarın sağlık kontrolünden geçtikten sonra sözleşme imzalanacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER