FENERBAHÇE

Ozan Tufan gözaltına alındı

Ülkeye kaçak yollarla araç sokan bir şebekeden araba temin ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Fenerbahçeli Ozan Tufan serbest bırakıldı.

Ozan Tufan gözaltına alındı

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın yurda kaçak yollarla lüks araç sokan çeteye yönelik başlattığı operasyon kapsamında Ozan Tufan da gözaltına alınmıştı. Fenerbahçeli futbolcu ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

JANDARMA SAHTECİLİK ŞUBESİ OPERASYON YAPTI

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı yurda sahte belge ve kaçak yollarla lüks araç sokan çeteye yönelik operasyon başlattı.

Ozan Tufan

Türkiye'nin çeşitli noktalarındaki gümrüklerden yurda kaçak lüks araç ve sahte sigara sokulduğunu ihbar alan İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı üzerine kaçakçılık faaliyetini incelemeye aldı. 6 aylık titiz bir çalışma sonucu Tuğgeneral Hüseyin Kurtoğlu emrindeki İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bu sabah çeteye yönelik operasyon için düğmeye bastı.

46 KİŞİ İÇİNDE OZAN TUFAN DA VAR

Başsavcılığın talimatı üzerine harekete geçen ekipler 46 kişi hakkında verilen gözaltı kararını yerine getirmek üzere harekete geçti. Şüphelilerin adreslerine sabahın ilk saatlerinden itibaren operasyon düzenlendi. Ayrıca adreslerde hakimlik kararıyla arama gerçekleştirildi. Dijital ve yazılı tüm evraklara suç delili olabileceği şüphesiyle el konuldu.

Ozan Tufan

(Ozan Tufan'ın 750 bin TL'lik lüks arabası)

Gözaltına alınan şüpheliler arasında Fenerbahçeli Ozan Tufan da vardı . Ünlü futbolcunun çeteden yasadışı şekilde lüks araç temin ettiği belirtildi. Ozan Tufan İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın Maslak'taki yerleşkesine getirildi.

İFADESİ ALINDIKTAN SONRA SERBEST KALDI

Fenerbahçeli futbolcu Ozan Tufan, ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı. 

FENERBAHÇE'DEN OZAN TUFAN AÇIKLAMASI

"Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Ozan Tufan’ın, bu sabah saatlerinde, kaçakçılık üzerine İl Jandarma Müdürlüğü tarafından yürütülen bir operasyon kapsamında müşteki sıfatıyla ifadesi alınmıştır.

Konuyla ilgili olarak yüzlerce kişinin ifadesinin alınacağı operasyon kapsamında Ozan Tufan, 2. el aldığı bir aracın ilk sahibinin, aracı vergilendirmesi ile ilgili sorularla muhatap olmuş, dosyada mağdur durumda olan futbolcumuz yasal prosedürlerin tamamlanmasının ardından İl Jandarma Müdürlüğü’nden ayrılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER