FENERBAHÇE

Ozan Tufan'a İngiltere'den müjdeli haber

Crystal Palace’a transferi son dakikada yatan Ozan’a bir mail gönderen İngiliz kulübü, “Senden vazgeçmedik. Takibimiz devam edecek. Seni gelecek sezon kadromuzda görmek niyetindeyiz” ifadelerini kullandı.

Ozan Tufan'a İngiltere'den müjdeli haber

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, kadro dışı bıraktığı Ozan Tufan'ın Premier Lig'e transferi son anda yatmıştı.

Skorer'in haberine göre; Crystal Palace, Ozan Tufan'dan vazgeçmiş değil. Genç futbolcuya mail atan Premier Lig ekibi, "Biz senden vazgeçmedik. Sen önemli bir oyuncusun. Kadro dolu olduğu için tek bir oyuncu yazabiliyorduk. Forvet oyuncusu sakatlanınca bu bölgeye transfer yapmak zorunda kaldık. Görüşmelerimiz devam etsin. Seni takip etmeyi sürdürüyoruz. Seni şu an için ilk 11'de oynatmayı düşünmüyoruz. Adaptasyon için burada görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı. Ozan Tufan, Premier Lig hayallerini gerçekleştirmek için yeni sezonu bekliyor...



Deportivo ve Alaves'i reddetti : Milli futbolcunun Palace ile F.Bahçe arasında görüşmeler tıkandığı zaman devreye girerek sarı-lacivertli kulübü ikna ettiği, ve Premier Lig'e gitmek için kendi maaşından da feragat ettiği bildirildi.

Ozan Tufan'ın transfer sürecinde kendisine teklifte bulunan La Liga ekipleri Alaves ile Emre Çolak'ın forma giydiği Deportivo'yu reddettiği ortaya çıktı.

Serdar Ali Çeliker'den Aykut Kocaman'a olay sözler!

Yorumlar
TREND HABERLER