FENERBAHÇE

Ozan Tufan'ın sakatlığı Advocaat’ı çok üzdü!

İzlanda deplasmanında ayağına aldığı darbeyle 2 bağını kopartan Ozan Tufan, Advocaat’ı çok üzdü!

Ozan Tufan'ın sakatlığı Advocaat’ı çok üzdü!

F.Bahçe, sakatlık kabusundan bir türlü uyanamıyor. Fernandao ve Lens’e hâlâ kavuşamayan sarı-lacivertliler, Ozan Tufan’ı da kaybetti.

A Milli Takım’ın İzlanda’yla oynadığı karşılaşmanın 41. dakikasında aldığı darbe sonucunda yerde kalan oyuncunun çekilen MR’ında sol ayağında 2 bağda kopukluk, 2 kemik arasındaki zarda yırtık, eklem içinde kanama ve tendonlarında zorlanma tespit edildi.

Genç yıldızın 2 ay boyunca yeşil sahalardan uzak kalacağı teknik direktör Dick Advocaat’a iletilirken bu haber teknik kadroda adeta şok etkisi yarattı.

Fatih Terim umudunu yitirmedi! Çıkış maçımız...

Tam form tutmuş, istikrarlı futboluyla göz dolduran Ozan’ın yaşadığı bu sakatlığa çok üzülen Hollandalı çalıştırıcı, durumu yardımcılarıyla da paylaştı. Apar topar toplantı gerçekleştiren Hollandalılar, bu gelişme üzerine sistemde değişik yapmaya karar verdi.

Fenerbahçe'den ayrılmayı kafasına koydu

FAVORİ ALPER

Robin van Persie’nin milli maçlar arasında fizik olarak gelişme göstermesiyle sarı-lacivertlilerin 4-4-2 dizilişine dönme ihtimali güçlendi. Bu değişimi C planı olarak kafasında kurgulayan deneyimli çalıştırıcı, önlerinde çok zaman olmadığı için en azından Alanyaspor karşılaşmasında geçici bir çözüme daha sıcak bakıyor. Bu bölgede saha önce de kullandığı Alper Potuk’a şans vermesi beklenen 68’lik çalıştırıcı, Ozan’ın yerinde Salih Uçan’ı da kullanabilir. Advocaat,

UEFA Avrupa Ligi’ndeki kritik Manchester United maçına kadar ise daha zamanı olduğundan sistemde değişiklik yapabilir.

Fenerbahçe'den Romero için yeni girişim

Tekerlekli sandalyeyle gitti

Vatan'ın haberine göre; İzlanda maçını yarıda bırakan Ozan Tufan, uçağa tekerlekli sandalye ile bindirildi. Takım arkadaşı Volkan Şen’in bir an olsun yalnız bırakmadığı oyuncunun yanına gelen Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Ozan’a geçmiş olsun dileklerini iletti ve yanağını okşayarak kendisine moral verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER