GALATASARAY

Özbek'ten bomba sözler: Sneijder'in paralı askerleri!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sezon başında Florya'yı basan isimler için ilginç bir tespit yaptı.

Özbek'ten bomba sözler: Sneijder'in paralı askerleri!

Hollandalı futbolcuyu iki yıl önce göndermek istediklerini ancak medyadan destek bulamadıklarını söyleyen Dursun Özbek, “Fransa’daki hali ortada... Sneijder için Florya’yı basan kişileri araştırdık. İçlerinde Sneijder’in paralı askerleri vardı. Sosyal medyada da durum farklı değildi” dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, gündem olacak açıklamalarda bulundu. Hem bugünün Cim-Bom’unu anlatan Özbek, diğer yandan da sezon başına geri döndü, ilginç tespitlerde bulundu. Özbek, yaz döneminde özellikle Sneijder konusunda çok üzerine gelindiğini belirterek, “100-150 kişi tesisleri bastı. Bu kişilerle ilgili araştırma yaptık. İçlerinde Sneijder’in paralı askerleri vardı. Sosyal medyada da durum farklı değildi! O zaman kontrolü kaybedip motivasyonumuzu yitirsek işimiz zordu. Sneijder, hocanın sistemine uymuyordu. İşte Fransa’daki hali de ortada” dedi.

Galatasaray'da tarihi adım

Hollandalı futbolcuyu aslında iki sezon önce göndermek istediklerini dile getiren Galatasaray Başkanı, “Bu konuda medya da doğru yönlendirmedi. Bize kalsa iki sene önce gönderirdik. Ancak medya destek vermedi” ifadesini kullandı. Özbek, önceki gün Leipzig formasıyla son yarım saat Beşiktaş’a karşı oynayan Bruma için ise şunları söyledi

"LOCA KALMADI!"

“Bruma’yı satarken de çok zorlandık. Para kazanmak için satmadık. Tudor disiplinsiz buluyordu. Ancak iyi rakama sattığımızı düşünüyorum. Bugün herkesin övgüler yağdırdığı transferlerin yarısını bu satıştan aldığımız parayla gerçekleştirdik.”

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek localar konusunda ise bir müjde verdi. Sarı-kırmızılı kulübün patronu, sezon başlarken ellerinde kalan locaların tamamının tükendiğini söyledi. Böylece sezon başladıktan sonra Galatasaray 50’ye yakın loca satmış oldu.

Beşiktaş'ta Talisca operasyonu

"ERGÜN BİR PROJE"

Bütün transferlerde en son kendisinin imzasının olduğunu anlatan Dursun Özbek, “43 yıldır ticaretin içindeyim ve imza atıyorum. Eğer imzam varsa o işi incelerim. Transferler de böyle... Hepsi en son bana geldi. Ancak profesyonellere de bu noktada güvenmek gerekir. Cenk Ergün işini iyi yapıyor. Biz de destekledik. Florya’da bu yapının oluşmasına geçen sene karar verdik. Bu anlamda Cenk Ergün bizim için bir proje. Cenk de kurslara gitti ve sportif direktörlük belgesi aldı” diye konuştu.

UYUYAN DEV!

Milliyet'in haberine göre; Sneijder, Fransa’daki yeni takımında etki gösteremedi. Nice formasıyla yalnız üç maçta forma giyebilen yıldız futbolcu gol ya da asist kaydetmeyi başaramadı. Duruma dikkat çeken Hollanda basını, ‘Cote d’Azur’da uyuyan bir dev’ başlığını attı.

Sezon başında Galatasaray ile yollarını ayıran Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau da, Türkiye günlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Beau Monde isimli dergiye konuşan Yolanthe, “İstanbul harikaydı. Kente çok alışmıştım. Beş senemizi orada geçirdik. Bebeğimiz orada doğdu. Bir çok anımız oldu. Biz ayrıldık diye üzülen bir çok insan oldu. Bir parçamızı orada bıraktık” dedi.

Yorumlar
TREND HABERLER