TRABZONSPOR

Özer Hurmacı'nın selfieleri yönetimi gerdi

2 sezon önce geldiği Trabzonspor'da zaman zaman etkili olsa da istenilen patlamayı bir türlü yapamayan Özer Hurmacı tepki çekmeye başladı. Hurmacı'nın selfieleri bile artık eleştiri oklarını üzerine çekiyor.

Özer Hurmacı'nın selfieleri yönetimi gerdi

Trabzonspor’a 2 sezon önce transfer olan ve zaman zaman oynadığı etkileyici futbolla alkışı alan ama bu sezon beklentilerin çok altında performans sergileyen Özer Hurmacı’nın artık yeniden patlama yapması isteniyor.

Tecrübeli futbolcunun, sahada takımın liderliğini üstlenmesi beklenirken, onun her geçen gün silikleşmesi eleştiri dozajının da artmasına sebep oluyor.

 ÖZÇEKİM TEPKİ NEDENİ!

Sporyorum'un haberine göre; Özer’in hemen hemen her maçtan sonra sosyal medya hesabından öz çekim yapması ama sahada hiçbir varlık gösterememesi de bir başka eleştiri nedeni oldu.

Özer’in sürekli takımla ilgili fotoğraf paylaşması, “Özer, özçekim yapıp, paylaşmayı bırak, futboluna bak. Futbolun her geçen gün kötüye giderken, senin sosyal medyadaki durumun daha da sevimsizleşmene neden oluyor” eleştirilerine neden oldu.

Atletico Madrid Galatasaray maçı canlı anlatım

Teknik direktör Tekelioğlu da, Özer’i uyardı ve en kısa sürede toparlanmasını istedi. Tekelioğlu, aynı zamanda eşinin de yeğeni olan Özer’e, “Bu ortamda daha çok çalışıp, arkadaşlarından çok daha fazla katkı yapman gerek. Profesyonelliğin bir yana özel durumumuz bunu gerektiriyor.” Uyarısını yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER