SÜPER LİG

Özkan Sümer açıklamalarda bulundu

Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Özkan Sümer, açıklamalarda bulundu.

Özkan Sümer açıklamalarda bulundu
Eski Trabzonspor Kulübü Başkanı Özkan Sümer, birlik olmak için uzun zamandır çalışmalar yaptıklarını belirtti. 
 
Sümer, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, hakkında iddia edilen haksız fesihten dolayı kulüpten alacağına yönelik açtığı davayla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Kulübü'nde kulüp başkanlığı ve bir çok görevde bulunduğunu ifade eden Sümer, Trabzonspor'da istifa etme hakkı tanınmamasından dolayı üzüldüğünü ifade ederek, "Hakkımın ne olduğuna yönelik yargıya gitme kararı verdim ve bu doğrultuda girişimlerde bulundum. Olayın yansımaları ise çok üzücü" dedi.

Sümer, kulüpte daha önce ki dönemlerde 4 kez görevine son verildiğini ancak bu dönemlerde hiçbir kanuni hakkını kullanmadığını söyledi.

Yönetimi icraatlarından dolayı eleştiren Sümer, şöyle devam etti:
"Kupayı alacağız söylemleri ile seçime girip kazandılar. Olayla ilgili 5 yargı kararı olmasına rağmen olumlu bir gelişme olmadı. Yerimizde sayıyoruz, hatta geriledik. Yönetim kararı alınmadan birçok değişiklikler yapıldı. Trabzonspor, siyasallaştırılarak itibar kaybetti. Trabzonspor'un bence en büyük kaybı bu noktada. Uzun yıllardır geçmişi cilalayarak avunmaya çalışıyoruz. Yeni projeler, çalışmalar yapmalıyız. Bir olmazsak biz olamayız. Birlik olmak için de uzun zamandır çalışmalar yapıyoruz. Bütünleşme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Eğer bütünleşme olmazsa Trabzonspor'un başarılı olması oldukça zordur. Trabzonspor, parçalarının tamamına muhtaçtır. Hesaplaşma değil, hesap yapma dönemidir."

Sümer, birlik çalışmaları içinde olası bir kongrede adaylığının söz konusu olmadığını kaydetti. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER