OLİMPİYAT HABERLERİ

Paralimpik yüzücülerimizden 55 madalya

Yunanistan'da yapılan Uluslararası Paralimpik Yüzme Yarışları'na katılan 11 sporcumuz 36 altın, 14 gümüş ve 5 bronz olmak üzere 55 madalya kazandı.

Paralimpik yüzücülerimizden 55 madalya

Yunanistan'ın Ptolemaida kentinde gerçekleştirilen Uluslararası Paralimpik Yüzme Yarışları'nda, Türkiye adına yarışan sporcular büyük başarı elde etti.

Uluslararası Paralimpik Komitesi'nin (IPC) düzenlediği dün başlayan ve bugünkü yarışlarla sona eren organizasyonda İstanbul Gençlik ve Spor Kulübü yüzücüleri; 36 altın, 14 gümüş ve 5 bronz olmak üzere 55 madalya elde etti. 

Yunanistan'da bulunan ve telefonla AA muhabirine açıklama yapan yüzme eğitmeni Duran Arslan, yarışmalara İstanbul Gençlik ve Spor Kulübü adına 11 sporcuyla katıldıklarını söyledi.

Sporcuların gösterdikleri başarıyla gurur duyduklarını aktaran Arslan, şöyle konuştu:

"Sporcularımız yarışmalarda 36 altın, 14 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı. Sporcularımızdan Karin Paker 5 altın, Kader Öcal 3 altın, 2 gümüş ve 1 bronz, Muammer Can Demirci 5 altın, Berkin Kutlu 5 altın, 1 gümüş, Melih Onur Şırlak 1 gümüş, 2 bronz, Betül Malkoç 6 altın, Emirhan Yılmaz 3 altın, 3 gümüş, Miraç Mola 5 altın, Doruk Gayır 1 bronz, Emine Avcu 1 altın, 4 gümüş, Nisanur Gürses 3 altın, 3 Gümüş ve 1 bronz madalya kazandı."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER