TRANSFER

Pato'dan Galatasaray'a yeşil ışık

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Alexandre Pato, sarıkırmızılı ekibin kendisiyle ilgilendiğini doğruladı.

Pato'dan Galatasaray'a yeşil ışık
Brezilyalı yıldız Pato'nun, "G.Saray'ın ilgisini biliyorum ama daha somut bir şey yok. Corinthians ne düşünüyor, görmek lazım" sözleri, 'Kulüpler anlaşırsa, giderim' şeklinde yorumlandı.

Brezilya basınına açıklamalarda bulunan 25 yaşındaki forvet, "Galatasaray'ın bir ilgisi olduğunu biliyorum ancak henüz somut bir şey yok. Corinthians'ın ne düşündüğünü görmek lazım" ifadesini kullandı.

Başkan'la görüşüyoruz
Profesyonel bir oyuncu olduğunu vurgulayan Pato, "Amacım burada (Sao Paulo) kalmak çünkü burada mutluyum. Başkanla sürekli görüşüyoruz ve bunu söylüyorum. Yine de transfer dönemi bitene kadar ne olacağını söylemek zor. Bekleyip göreceğiz" diyerek, kulüplerin anlaşması halinde Galatasaray'a gidebileceği mesajını verdi.

 

10 milyon euro istemişti
Bonservisi Corinthians'ta olan ancak Sao Paulo'da kiralık forma giyen Pato için Corinthians Başkanı Roberto de Andrade, Galatasaray'dan 5 milyon euro'luk teklif aldıklarını fakat 10 milyon euro'dan aşağı bir fiyata oyuncuyu satmayacaklarını dile getirmişti.

Başka talipleri de var
Pato ile Galatasaray dışında QPR, Sunderland,Tottenham, Fiorentina, Sampdoria ve Wolfsburg'un da ilgilendiği iddia ediliyor. Ancak Galatasaray'ın şu anda en ciddi talipli olduğu belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER