SÜPER LİG

Pereira Beşiktaş maçı için kararsızlık yaşıyor

Portekizli teknik adam, Beşiktaş karşısında sahaya süreceği kadroyu büyük ölçüde belirledi. Ancak Pereira üç bölgede kararsızlık yaşıyor.

Pereira Beşiktaş maçı için kararsızlık yaşıyor

47 yaşındaki teknik adam, sağ bek, sol bek ve forvetteki tercihini antrenmanlardan sonra yapacak.

FORVET

%60 Van Persie

%40 Fernandao

Fanatik'in haberine göre; Sadece Sarı-Lacivertli taraftarların değil, futbol kamuoyunun da derbi öncesi en çok merak ettiği konu: Forvette kim oynayacak? Bursa karşısında yedek bıraktığı Van Persie için, “Hazır değil” diyen Vitor Pereira, Hollandalı yıldızı Moskova’da 90 dakika sahada tuttu! RvP belki gol atamadı ancak iyi bir futbol sergiledi. Diğer yandan Fernandao, 19 golüyle Türkiye’de en skorer isim konumunda. Ancak Bursa karşısında kaçırdıkları da akıllarda. Portekizli, forvet tercihinde hep şaşırtıyor. Yine de Pereira’nın, Robin van Persie ile devam etmesi bekleniyor.

SOL BEK

%40 Hasan Ali

%60 Caner Erkin

İki oyuncu da son dönemde oldukça formda. Hasan Ali Kaldırım’ın savunma yönü, Caner Erkin’in ise hücum tarafı daha güçlü. Vitor Pereira sol bek için kararını verirken bunu göz önünde bulunduracak. Beşiktaş’ın sağ kanadındaki Gökhan Töre önemli bir tehlike. Ancak Sarı-Lacivertliler’in de şampiyonluk için mutlaka kazanması, yani hücumu düşünmesi gerekiyor. Bu nedenle Caner Erkin şimdilik formaya bir adım daha yakın görünüyor. Ancak idmanlarda iki oyuncuyu da as takımda deneyecek olan Pereira’nın tercihini Hasan Ali’den yana kullanması da sürpriz olmaz.

Poyraz Karayel’den olay yaratan Fenerbahçe sahnesi!

SAĞ BEK

%80 Gökhan Gönül

%20 Şener Özbayraklı

Vitor Pereira’nın buradaki kararsızlığı aslında Gökhan Gönül’ün sağlık durumundan kaynaklanıyor. Yıldız futbolcunun Kasımpaşa maçında kaburgası kırılmış, buna rağmen Bursa ve Lokomotiv maçlarına 11’de başlamıştı. Ancak Moskova’daki karşılaşmada kırık bölgeye darbe gelince maçı tamamlayamamıştı. Sağlık ekibi, Gökhan’ı ağrı kesiciler ve özel bandajla derbiye hazırlayacak. Yıldız futbolcu da sezonun bu en kritik sınavında oynamak istiyor. Pereira her şeye rağmen Şener Özbayraklı’yı da ilk 11’de sahaya çıkacakmış gibi hazırlıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER