GALATASARAY

Pereira derbide bu 11'e şans verecekti!

Fenerbahçe, ertelenen Galatasaray derbisine aslında sürpriz bir kadro ile çıkacaktı. Braga dönüşü Teknik Direktör Vitor Pereira hem takımın son durumu, hem de rakibine göre bir kadro belirledi.

Pereira derbide bu 11'e şans verecekti!

Teknik Direktör Vitor Pereira’nın, Galatasaray maçı için Samandıra’da açıkladığı ilk 11’de Diego ile Nani yoktu. Portekizli hoca, Ozan ve Alper’e görev verirken, sol bekte de Hasan Ali’ye şans tanımıştı.

Yapılan analizler ve oyuncuların form durumu dikkate alındığında Portekizli hoca iki önemli yıldızı kulübüye çekme kararı almıştı. Derbi öncesi Samandıra’da kadroyu ve ilk 11’i açıklayan Pereira, Nani ve Diego’ya forma vermedi.

Galatasaray Fenerbahçe derbi tarihi için 3 ihtimal

Milliyet'in haberine göre; İki yıldız da kulübede maça başlayacaktı. Bu iki futbolcunun yerine Ozan Tufan ve Alper Potuk görev alacaktı. Diğer değişiklik ise sol kanattan yaşancaktı. Caner’in yerine Hasan Ali ilk 11’deydi. Ağrıları bulunan Gökhan Gönül yerine yine ilk 11’de Şener forma giyecekti.

Derbiyi erteleten ihbar Almanya'dan geldi

Maç ertelenmeden önce Samandıra’da açıklanan Fenerbahçe 11’i şu şekildeydi: Volkan, Şener, Kjaer, Alves, Hasan Ali, Mehmet Topal, Souza, Ozan, Alper, Volkan Şen, Van Persie.

Yorumlar
TREND HABERLER