FENERBAHÇE

Pereira Fenerbahçe'nin gözdesine onay vermedi

Valencia’da kadro dışı kalan Sofiane Feghouli için Pereira'dan veto geldi..

Pereira Fenerbahçe'nin gözdesine onay vermedi

Valencia’da kadro dışı kalan Sofiane Feghouli için araştırma yaptıran Portekizli hoca raporunda şu detaylara dikkat çekti: “Bireysel oynayan problemli bir futbolcu. Hangi hocayla çalışsa baş ağrıtır”

Fenerbahçe'nin geçen yaz kadroya katmak için büyük uğraş verdiği Sofiane Feghouli, kulübü Valencia ile köprüleri attı... Cezayirli oyuncu, son 4 lig maçında 18 kişilik kadroya alınmadı ve resmi ayrılık için sezon sonunu yani sözleşmesinin tamamlanmasını beklemeye başladı. İspanyol basınına göre; oyuncunun rotası Fenerbahçe... Sarı-lacivertli yönetiminin, oyuncunun menajeriyle bir görüşme yaptığı ve tarafların büyük ölçüde anlaşmaya vardığı da iddia edildi.

Yönetime kızdı Fenerbahçe'den ayrıldı

FAZLA BİREYSEL OYNUYOR

Sabah'ın haberine göre; Bu transferin önündeki en büyük engelin ise Vitor Pereira'nın verdiği rapor olduğu ifade edildi. Yönetimin, görüşünü sorduğu Portekizli hocanın yönetime verdiği raporda iki olumsuz görüş yer aldı. Pereira, "Oyuncu saha içerisinde bireysel oynamayı çok seviyor. Topu ayağında fazla tutan ve takım oyunundan uzak bir görüntü sergiliyor. Önemli özellikleri olmasına rağmen bu özelliği takım içinde büyük sorun yaratır" dedi. Bilindiği gibi Pereira, bireysel oynadığı için Nani'yi kulübeye çekmişti.

Derbide 55 milyon taraftar Galatasaraylı!

PEREİRA KALIRSA, İMKANSIZ

İkinci olumsuz görüş ise Feghouli'nin teknik adamlarla yaşadığı sorunlar... Pereira'nın raporunda, "Benim göreve devam edip etmemem önemli değil. Teknik direktörle problem yaşayan oyuncu, gelecekte mutlaka baş ağrıtır" ifadelerine yer verdiği bildirildi. Bu raporun ardından Pereira'nın göreve devam etmesi halinde Feghouli'nin transferi zorlaşacak gibi gözüküyor

ŞAMPİYON SON MAÇTA BELLİ OLUR

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kulüp dergisindeki yazısında, "Şampiyonun son hafta belli olacağı" iddiasını yeniden hatırlattı. "UEFA çatırdayacak" ve "Ülke elden gidiyor" sözlerine hatırlatma yapan Yıldırım, "Daha önce, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğun son maçta belli olacağını söylemiştim. Alınan son sonuçlar da benim bu sözümü doğrular nitelikte gelişti. O nedenle büyük taraftarımızdan beklentimiz; son maçın son düdüğüne kadar Sayın Pereira ve talebelerini desteklemeleridir. Bundan sonra yapılması gereken, hep destek tam destek sloganını hayata geçirmektir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
TREND HABERLER