SÜPER LİG

Pereira'dan Aziz Yıldırım'a: Yeter Başkan Kimseyi Alma

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım; Pereira, Giuliano Terraneo, yönetici Önder Fırat ve eşleriyle yemekte buluştu.

Pereira'dan Aziz Yıldırım'a: Yeter Başkan Kimseyi Alma
Transferde bu sezon rekor kıran Fenerbahçe'de keyifler yerinde. Önceki akşam Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım; Pereira, Giuliano Terraneo, yönetici Önder Fırat ve eşleriyle yemekte buluştu. Gündem yine futbol ve transferdi. 
 
Önceki akşam Aziz Yıldırım, Pereira, Terraneo ve Önder Fırat ailece yemekte buluştu. Pereira, "Başkan yeter, kimseyi alma. Bu kadro yeterli" diyerek Yıldırım'a teşekkür etti. 
  
"YETER BAŞKAN KİMSEYİ ALMA"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Pereira ve Terraneo'ya "Hangi futbolcuyu istiyorsunuz. Kimi alayım" diye sordu. Pereira ve Terraneo'nun Başkan Aziz Yıldırım'a cevabı netti. "Yeter başkan. Daha kimi alacaksınız. Bu kadro yeterli. Artık sıra bizde. Kadro oturduğu zaman keyifle izleyeceğiniz bir takım ortaya çıkacak. Eğer ihtiyaç olursa devre arasında alırız" diyerek Yıldırım'a teşekkür ettiler.   
 

 
TRANSFERLER DEVRE ARASINA KALDI

Transferin son gününde anlaşılan Gabriel Barbosa ve Erik Lima'dan da böylece vazgeçildi. Her konuda anlaşma sağlanan Eric Lima'nın ocakta kadroya katılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Süper Lig'de zirvede olan Avrupa Ligi'nde ise yoluna devam eden Fenerbahçe'de başta Aziz Yıldırım olmak üzere teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

TÜRKİYE LETONYA MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER