SÜPER LİG

Pereira'dan herkesi şaşırtan hamle

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Kasımpaşa maçında herkesi şaşırtan bir tercih yaparak, savunma oyuncusu Michal Kadlec'i ön liberoda görevlendirdi.

Pereira'dan herkesi şaşırtan hamle

Fenerbahçe'de, Kasımpaşa maçı öncesi en çok merak edilen konu sarı kart cezalısı Mehmet Topal ve Josef de Souza'nın yerine orta alanda kimlerin görev alacağı idi...

Çoğu kişi bu bölgede Meireles, Mehmet Topuz ve Ozan Tufan'dan ikisinin oynamasını beklerken teknik direktör Vitor Pereira herkesi şaşırtan bir tercih yaptı. Meireles'i yedek soyunduran Portekizli çalıştırıcı, Ozan Tufan'ın yanında ön libero olarak Çek futbolcu Michal Kadlec'e görev verdi. Asıl mevkisi defans olan Kadlec, Fenerbahçe'de ilk kez bu bölgede görevlendirildi.

Fenerbahçe Kasımpaşa maçı canlı anlatım

Teknik direktör Pereira, maç öncesi yayıncı kuruluşun konuyla ilgili sorusu üzerine, "Kadlec'in hangi pozisyonda oynadığı fark etmez. Takımdan tek isteğim Antalyaspormaçındaki hataları yapmamak ve maçı kazanmak. Antalya'ya karşı ısınma sürecinden başlayan ve maç süresince devam eden sorunlarla o maçı kaybettik. Kafa olarak hazırlanmayı unutmamalıyız" dedi.

FB TV'de maç öncesi yayınına çıkan eski futbolcu Kemalettin Şentürk ise Pereira'nın Michal Kadlec hamlesini çok riskli bulduğunu ifade etti ve, "Fenerbahçe bu akşam kazanmalı, yoksa vay Pereira'nın haline" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER