FENERBAHÇE

Pereira'dan taraftara Van Persie yanıtı!

Pereira, taraftarların Van Persie'nin oyundan alınmasına gösterdiği tepkiye yanıt verdi..

Pereira'dan taraftara Van Persie yanıtı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, taraftarların Van Persie'nin oyundan alınmasına gösterdiği tepkiye yanıt verdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, taraftarların Van Persie'nin oyundan alınmasına gösterdiği tepki için, "Taraftarların isteklerine saygı duyuyorum. Ben rasyonel olmalıyım, duygusal değil. Futbolcularım bugünkü maçı düşündü ama ben bir sonraki maçı da düşünüyorum" dedi.

Pereira neden Kadlec'i tercih etti?

"OYUNCULARIMIN FİZİK KONDİSYONUNU AYARLAMAK BENİM İŞİM"

Basın mensuplarının aynı anda yaptığı 3 değişiklik ve taraftarın Van Persie'nin oyundan çıkmasından memnun olmamasıyla ilgili gelen soruya ise Portekizli teknik adam, "Oyuncularımın fizik kondisyonunu ayarlamak benim işim. Lig ve Avrupa'da hedefimiz var. Kupada da yolumuza devam ediyoruz. 30 kişilik bir kadromuz yok. Sezon başında bu kadroyu belirledik. Kaliteli oyunculardan oluşan bir kadromuz var. Onların fizik kondisyonlarını yönetmeye çalışıyoruz. 3 kulvarda yolumuza devam ediyoruz. Taraftarların isteklerine saygı duyuyorum. Ben rasyonel olmalıyım duygusal değil. Futbolcularım bugünkü maçı düşündü ama ben bir sonraki maçı da düşünüyorum" dedi.




TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER