YAZARLAR

Pereria ve yeni transferler

Pereria ve yeni transferler

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Fenerbahçe’nin yeni hocası Pereria oldu. Fenerbahçe yönetimi, kaybedilen şampiyonluğun ardından futbol şubesine karışmama kararı aldı. Sportif Direktör ipleri eline almış görünüyor. Yönetim, sadece işin maddi kısmında karar verecek.

Transferde birçok isim telaffuz ediliyor. Öncelikle iskelet kadronun bozulmaması sağlanmalı. Caner, Gökhan, Mehmet Topal, Emre, Alper, Sow, Diego kesinlikle takımda kalmalıdır. Sözleşmesi biten Mert ve Egemen ile de sözleşme yenilenmelidir. Kiralık olarak Al-Ain takımına giden ve geri dönecek olan Stoch’da bu yıl kadroda takıma güç katan isim olacaktır. Bu yıl istenilen performansı sergileyemeyen Meireles’de kendisine çeki düzen vermek kaydı ile takımda tutulabilir.

Kuyt takımdan ayrıldı. Alves’in durumu netlik kazanmadı. Sözleşmesi biten oyuncularla da görüşme olmadı. Yabancı oyunculardan Emenike, Alves ve Kadlec teklif gelmesi durumunda takımdan gönderilmelidir. Volkan her ne kadar son dönemde baskı nedeni ile daralmış olsa da takımda kalması tecrübe açısından fayda sağlar. Baskıdan psikolojik olarak rahatsız ise yurtdışına transfer olmalı ve biraz kafa dinlemelidir.

İsmi geçen oyuncular Fernandao, Şener ve Campbell takıma katkı sağlar. Şu anda netleşmeye en yakın bu isimler var. Fernandao ve Şener ön anlaşma sağladı ama Campbell için görüşmeler devam ediyor. Mutlaka Pereria’nın da elinde bir liste var ve bu liste içinde girişimlerde bulunuldu. Fernandao ve Şener’in açıklanmama sebebi de hocadan önce futbolcu transferi açıklamanın yanlış olacağı görüşünden dolayıdır. Hoca imzayı attıktan sonra da futbolcular açıklanmaya başlar. Bu yıl büyük bir yıldız oyuncu transferi de beklemiyor değilim. Forvet hattına büyük bir isim takviyesi yapılacaktır. Taraftarı heyecanlandıracak, forma satışlarını arttıracak ve onları tribüne çekecek bir isim için çalışmalar sürse de henüz netleşen bir isim yok.

Fenerbahçe bu yıl dördüncü yıldızı takacak kadroyu kuracaktır. Fenerbahçelilerin içi rahat olsun. Geçen sene gereken dersin alındığını düşünüyorum. Bu yıl aynı hataların tekrarlanma lüksü yok. Fenerbahçe bir önceki sezon aynı kadro ile açık ara şampiyon olurken geçen sene sahada hiçbir varlık gösteremeyen bir takım haline geldi. İnşallah bu yıl yönetimin karışmadığı bir takım izleyeceğiz.

Yorumlar
TREND HABERLER