GALATASARAY

PFDK Aykut Demir için rekor ceza kesecek!

Trabzonsporlu Aykut Demir'in hakeme söylediği sözler yüzünden ağır ceza alması bekleniyor

PFDK Aykut Demir için rekor ceza kesecek!

Galatasaray maçında hakem Deniz Ateş Bitnel’den gördüğü kırmızı kart sonrası, “Ayaklarına sıkacağım. Seni dışarıda döverim. Vuracağım seni” ifadeleri ile tehdit eden Trabzonsporlu Aykut Demir, tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildi. Aykut’a 4-10 maç arası ceza gelecek.

Hakem Deniz Ateş Bitnel’in yönetimi nedeniyle büyük tepki topladığı Galatasaray-Trabzonspor maçının faturası Karadeniz ekibine ağır olacak. TFF Hukuk Müşavirliği, hakem ve temsilci raporları ile televizyon görüntülerini değerlendirdikten sonra, FİFA kokartlı hakem Bitnel’i gördüğü kırmızı kart sonrası saha içinde, “Ayaklarına sıkacağım. Seni dışarıda döverim. Vuracağım seni” ifadeleriyle tehdit eden Aykut Demir’i tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk etti.

Hıncal Uluç kırmızı kart çıkaran Salih Dursun'a tepkili

Trabzonsporlu oyuncu talimatın “Kişilik haklarına saldırı, hakaret ve tehdit” başlıklı 41. maddesi ve “Sportmenliğe aykırı hareket” başlıklı 36. maddesine göre işlem görecek. Aykut Demir her iki eylemi nedeniyle toplamda 4 ila 10 maç arası ceza gelecek.

Trabzonsporlulara PFDK şoku!

SALİH VE CAVANDA'YA 1 İLA 3 MAÇ CEZA BEKLENİYOR

Hürriyet'in haberine göre; Hukuk müşavirliği aynı maçta hakem Bitnel’e kırmızı kart gösteren Salih Dursun ve penaltı kararı sonrası hakemin üzerine yürüyen Cavanda’yı “centilmenliğe aykırı hareketleri” nedeniyle disipline gönderdi. Her iki futbolcunun gördükleri kırmızı kartların dışında 1 ila 3 maç arası ceza alması bekleniyor. İkinci sarıdan ihraç edilen Özer Hurmacı ise “talimatlara aykırı” davranışı yüzünden tedbirli olarak PFDK’ya sevk edildi.

MUHARREM USTA DA DİSİPLİN'DE

Maçtan sonra katıldığı bir TV programındaki açıklamaları kulüp başkanı İbrahim Usta’nın da disiplin uygulamasıyla karşı karşıya kalmasına yol açtı. Usta, “sportmenliğe aykırı açıklamaları” nedeniyle tedbirli olarak disipline gönderildi.

Hukuk müşavirliği, 4 oyuncusu kırmızı kart gören Trabzonspor kulübünün dosyasını da takım halinde sportmenliğe aykırı hareketini gerekçe göstererek PFDK’ya devretti. Yönetici Çoşkun Bülbül, kulüp görevlisi Adem Kuduban ve İsmail Şafak hakkında da cezai işlem istendi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER