FENERBAHÇE

PFDK Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in cezasını açıkladı

PFDK, Galatasaray ve Fenerbahçe başkanlarına uyguladıkları yaptırımı açıkladı. Aziz Yıldırım'a 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi.

PFDK Aziz Yıldırım ve Dursun Özbek'in cezasını açıkladı

PFDK Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a 45 gün hak mahrumiyeti verirken, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ceza almadı. Aziz Yıldırım ayrıca 30 bin TL para cezasına çarptırıldı!

PFDK'dan yapılan açıklama şöyle:

"GALATASARAY A.Ş. başkan DURSUN AYDIN ÖZBEK hakkında, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı sevk yapılmış ise de isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA, (Oyçokluğu)

 FENERBAHÇE A.Ş.’nin, 05.02.2016 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 15.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.’nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 45.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan tribüne giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir müsabakaya girişleri engellenmesine,
Cezaların birleştirilmesi suretiyle FENERBAHÇE A.Ş.’nin, toplam 60.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. başkanı AZİZ YILDIRIM’ın, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 45 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir"

Galatasaray'dan Aziz Yıldırım'a şok cevap!
Dursun Özbek'ten TFF'ye Aziz Yıldırım resti!
Aziz Yıldırım patladı! Hedefte Galatasaray başkanı var
Yorumlar
TREND HABERLER