BAŞAKŞEHİR

PFDK'dan Başakşehirli futbolculara ağır fatura

PFDK, Çaykur Rizespor maçı sonrasında kameramana saldıran Başakşehirli futbolcular hakkında karar verdi.

PFDK'dan Başakşehirli futbolculara ağır fatura

PFDK, Medipol Başakşehir futbolcuları Volkan Babacan'a 1 maç, Ufuk Ceylan ve Yalçın Ayhan'a 5 maç ceza verdi. PFDK, ayrıca Emre Belözoğlu'na 50 bin Tl para cezası verdi.

Volkan Babacan, 1 maçlık cezasını hafta içinde Fenerbahçe ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçında çekecek. Beşiktaş maçında sahada olacak.

Yalçın Ayhan ve Ufuk Ceylan'ın kaçıracağı maçlar:

Fenerbahçe (Ziraat Türkiye Kupası)
Beşiktaş
Antalyaspor
Gençlerbirliği
Fenerbahçe (Ziraat Türkiye Kupası)

TFF'nin resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre verilen cezalar şöyle;

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Sporcusu EMRE BELÖZOĞLU'nun, 22.04.2017 tarihinde oynanan ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu müsabakasında, sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 50.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Anılan müsabakada MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Sporcusu VOLKAN BABACAN'ın, basın mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, (oyçokluğu)

Anılan müsabakada MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Sporcusu UFUK CEYLAN'ın, basın mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 5 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Anılan müsabakada MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK Sporcusu YALÇIN AYHAN'ın, basın mensubuna yönelik saldırısı nedeniyle takdiren 5 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,  karar verilmiştir.

Başakşehirli futbolculardan özür ziyareti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER