KAYSERİSPOR

PFDK'dan Kayserispor'a ceza

Kayserispor'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından ceza geldi.

PFDK'dan Kayserispor'a ceza

Spor Toto Süper Lig'in ilk 7 haftalık bölümünü 5 puanla kapatan Kayserispor'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından ceza geldi.

Ligin 7. haftasında sahasında son lig şampiyonu Beşiktaş'ı konuk eden Kayserispor'a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) ceza kesti. Beşiktaş maçında sarı kırmızılı taraftarların çirkin ve kötü tezahüratta bulunduğu gerekçesi ile Futbol Disiplin Talimatı'nın 53/3 ve 53/4. maddelerince PFDK'ya sevkedilen Kayserispor'a tribün kapatma cezası verildi.

Manchester United Fenerbahçe maçında ilginç istatistik

PFDK'dan yapılan açıklamaya göre; Kayserispor-Beşiktaş maçında Kuzey Alt D Blok'a giriş yapan taraftarların kötü ve çirkin tezahüratta bulunduğunun tespit edildiği ve bu tespit sonrasında seyircilerin bir sonraki maça girişlerinin bloke edilmesine karar verildi. Kötü ve Çirkin tezahüratta bulunan Kayserispor taraftarları, önümüzdeki hafta Kayseri'de oynanacak Antalyaspor maçını statdan takip edemeyecek.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, ayrıca Alanyaspor'a, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket ettiği gerekçesi ile 10 bin 500 TL ceza verirken, Trabzonspor'a ise taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle 15 Bin TL para cezası verdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER