1.LİG

Pierre Webo'nun yeni adresi şaşırttı!

Osmanlıspor’la biten sözleşmesini yenilemeyen Pierre Webo, TFF 1. Lig’in yeni takımı Erzurumspor’un radarına girdi.

Pierre Webo'nun yeni adresi şaşırttı!

Kamerunlu forvet eğer Süper Lig’de bir takımla anlaşamazsa yeni sezonda Dadaşlar’ın formasını giyebilir.

Süper Lig’de olduğu gibi TFF 1. Lig’de son derece yoğun bir transfer gündemi var. Hemen hemen her takım kadrosunu güçlendirmek için mesai harcarken ligin yeni takımı Erzurumspor ise flaş bir transferin peşine düştü.

Play-Off finalinde Gümüşhanespor’u devirip 1. Lig’e yükselen Doğu temsilcisi ilk sezonunda Süper Lig’e çıkmak için forvete Pierre Webo’yu almanın planlarını yapıyor. Teknik direktörlüğe bu ligde daha önce iki kez mutlu sona ulaşan Osman Özköylü’yü getirip hedefinin zirve olduğunu gösteren Mavi-Beyazlılar, Kamerunlu golcüyü almak adına şartlarını zorlayacak. Osmanlıspor’la biten sözleşmesini yenilemeyen başarılı oyuncunun adı birçok Süper Lig ekibiyle anılıyor. İlk etapta 1. Lig’i düşünmeyen Webo, Erzurum’dan gelen teklifi şimdilik ağırdan alıyor. Ancak Süper Lig’den de beklediği önerileri alabilmiş değil.

Fenerbahçe'nin Doumbia teklifi ortaya çıktı


Şartlar zorlanacak

Osmanlıspor’da yıllık 1 milyon Euro ücret alan Webo’ya Erzurumspor’un önerdiği rakam henüz bilinmiyor, fakat yönetimin; Osman Özköylü’nün de onay verdiği oyuncu için tüm şartları zorlayacağı ifade ediliyor.

Stopere genç takviye

Daha önce Gökhan Ünal, Ertuğrul, Haluk, Efe, Mazlum, Abdullah, Tayfur, Oğuzhan, Serhan ve Ömer ile yolları ayıran Spor Toto 2’nci Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor, genç stoperi Veli Çetin’i 1’inci Lig’in yeni ekibi Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor’a sattı. Erzurumspor’un, 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki defans oyuncusu Veli için Menemen’e 600 bin TL bonservis ücreti ödeyeceği öğrenildi.

İşte Sneijder gerçeği: Krize devre arası!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER