BASKETBOL

Pınar Karşıyaka Top 16 için oynuyor

Pınar Karşıyaka TOP 10 hedefine ulaşmak için Panathinaikos maçını mutlaka kazanmak istiyor.

Pınar Karşıyaka Top 16 için oynuyor

Turkish Airlines Euroleague C Grubu'nda cuma günü Panathinaikos'u konuk edecek Pınar Karşıyaka'da geri sayım başlarken antrenör Ufuk Sarıca, Top 16 hedefine ulaşmak için bu maçı mutlak kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

"Her takımın dönem dönem zor ve sıkıntılı zamanları olabilir" diyen Ufuk Sarıca, "Önemli olan bu durumda ayakta durabilmek ve hedef müsabakaları kazanabilmek. Hata yapmadan galip gelmemiz gerekiyor" dedi.

Türkiye EuroBasket 2017'ye resmen aday

Panathinaikos'u yenerek puan tablosunda rakibin üzerine çıkmak istediklerini ifade eden Ufuk Sarıca, "Bu karşılaşma Arena'da olmasına karşın çok zor geçecek. Onlar da sıkıntılı ve kazanmak isteyecekler. Bütün konsantremizi ve gücümüzü sahaya koyacağız. Galibiyetten başka düşüncemiz yok" diye konuştu.

Panathinaikos'u yenmeleri halinde motivasyonlarının yükseleceğini dile getiren Sarıca, "Daha sonra iyi durumdayken istediğimiz sonuçları alabileceğimiz maçlar oynayacağız" diye konuştu.

RADLAND'A BÜYÜK İŞ DÜŞECEK

Pınar Karşıyaka'nın ilk kez yer aldığı Euroleague'de yoluna devam etmesi için kazanması gereken kritik Panathinaikos maçında en önemli kozlarından biri ABD'li oyun kurucu Joe Ragland olacak. İlk 6 karşılaşmada 83 sayı kaydederek takımın en skorer ismi olan Ragland, son olarak Barcelona Lassa deplasmanında 26 sayı ile oynamıştı. Pınar Karşıyaka'da toplam 68 sayı üreten uzun forvet Kenny Gabriel'in performansı da sonucu etkileyecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER