ŞAMPİYONLAR LİGİ

Podolski'den olay hareket! Çılgına döndü

Podolski, oyundan çıkarken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na büyük tepki gösterdi.

Podolski'den olay hareket! Çılgına döndü
Galatasaray'da 68. dakikada yerini Rodriquez'e bırakan Podolski, oyundan çıkarken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'na büyük tepki gösterdi.  
 
Lukas Podolski, oyundan alınması konusunda, "Bunu hocaya ve başkana sorun. Bana niye soruyorsunuz?" dedi, "Hangi futbolcu oyundan çıkmak ister? Oyundan alınırken gülen bir futbolcu gösterebilir misiniz?" yorumunu yaptı. 
 
Haftalardır her maçta kenara alınan ve Atletico Madrid karşısında da performansı hocası tarafından basın yoluyla eleştirilen Alman futbolcu, dün 68'de kenara alınırken yine söylendi.

Hamzaoğlu'nun yanından geçerken de tepkisini gösteren Podolski, kenara geldikten sonra rahat durmadı.    
 

 
Malzemecinin önünde bulunan su bidonlarına tekme savuran oyuncu, karşılaşmanın ardından, oyundan alınmasıyla ilgili şu yorumu yaptı:

"Bu benim seçimim değil. Bunu hocaya ve başkana sorun. Bana niye soruyorsunuz? Ben sahaya çıktığımda elimden geleni yapıyorum. 25 yıldır futbol oynuyorum ve benim bir problemim yok. Oyundan çıkarken hep bu soruyu soruyorsunuz. Ben de oyundan ve skordan memnun değilim. İnsan kaybettiği zaman mutlu olabilir mi? Tepkim normal. Hangi futbolcu oyundan çıkmak ister? Oyundan alınırken gülen bir futbolcu gösterebilir misiniz? Sinirlenmem çok normal." 
 
Podolski 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER