FENERBAHÇE

Polis Fenerbahçeli Atkinson'u böyle öldürdü

Polisin elektrik şoku müdahalesiyle kap krizi geçiren ve hayatını kaybeden Dalian Atkinson'un ölüm hali kameralara yansıdı.

Polis Fenerbahçeli Atkinson'u böyle öldürdü

Eski Fenerbahçeli futbolcu Dalian Atkinson, İngiltere'nin Telford kentinde polis tarafından şok tabancasıyla öldürüldü. O ana ait kamera kayıtları ortaya çıktı.

Bir ihbar üzerine gece saat 01.30'da Atkinson'ın Telford kasabasındaki evinin yakınlarına giden polis, 48 yaşındaki eski yıldız futbolcunun üzerinde şok cihazı kullanarak hayatını kaybetmesine neden olmuştu.

İddiaya göre her şey Atikinson'un, 85 yaşındaki babasını öldürmeye teşebbüs etmesiyle birlikte başladı. Atkinson'un kardeşi Kenroy, "Babamın gırtlağına sarıldı ve kendisini öldüreceğini söyledi. Babama, beni, kardeşimiz Paul'u ve kız kardeşimiz Elaine'yi çoktan öldürdüğünü, şimdi kendisi için geldiğini söyledi. Aklı başında değildi" dedi.

ATKINSON SARHOŞTU VE BEN MESİHİM DİYE BAĞIRDI

Görgü tanığı ise polislerin olay yerine gelmesinden sonraki anları anlattı, memurları suçlayıcı ifadeler kullandı:

Fenerbahçeli Dalian Atkinson'ın şüpheli ölümü

"Atkinson sarhoştu ve sendeleyerek polislere 'Ben mesihim' diye bağırıyordu. Sonra dört beş el sıkıp onu vurdular. Yere düştüğünde bile ateş ettiler. Ambulansı çağırmak için 20 dakika beklediler."

ATKINSON DEPRESYONA GİRMİŞTİ

Kardeşi Kenroy ayrıca, Atkinson'un böbrek yetersizliği nedeniyle diyalize girmesinin ardından depresyona girdiğini söyledi, "Manik depresif durumlar yaşıyordu. Akıl sağlığı yerinde değildi. Omzunda diyalizden kalan bir tüp vardı. Onu çekip çıkarmış ve kanlar içinde kalmıştı" şeklinde konuştu.

İŞTE ATKINSON'UN ÖLÜM ANI:




TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER