MİLLİ TAKIM

Portekiz Avusturya maçı sonucu ve özeti

EURO 2016 F Grubu'na İzlanda beraberliği ile başlayan Portekiz, yine 3 puana ulaşamadı..

Portekiz Avusturya maçı sonucu ve özeti

EURO 2016 F Grubu'na İzlanda beraberliği ile başlayan Portekiz, Nani ve Quaresma'nın 11'de başladığı, Ronaldo'nun penaltı kaçırdığı maçta Avusturya'yı aşamadı ve yine 3 puana ulaşamadı..

Bir penaltı kaçıran ve gol fırsatlarından yararlanamayan Cristiano Ronaldo maça damga vurdu. 

Hücum olarak daha etkin gözüken Kaşifler, Ronaldo ile birçok fırsat yakalasa da kaleci Adler’in eldivenleri gole geçit vermedi.

Portekiz Avusturya maçı sonucu ve özeti

2 puanlı Portekiz 3. sırada kendine yer buldu ve tur şansını son maça bıraktı. İlk puanını alan Avusturya ise son sırada bulunuyor. Portekiz gruptaki son maçını 22 Haziran Çarşamba günü Macaristan ile oynayacak. Avusturya ise aynı gün İzlana ile karşı karşıya gelecek.

REKOR VAR GOL YOK

Cristiano Ronaldo, Portekiz formasını 128. kez sırtına geçirdi. 31 yaşındaki futbolcu Luis Figo’ya ait olan en fazla milli formayı giyme rekorunu da geçmiş oldu.

Portekiz

Kaptanlık pazubandı ile sahaya çıkan yıldız oyuncu Euro 2016’da kaleye 16 şut çekmesine rağmen gol kaydedemedi. Yıldız oyuncu 79. dakikada kazandığı penaltıyı da direğe nişanladı. Ronaldo Euro 2016’da penaltı kaçıran ilk oyuncu oldu. Portekizli yıldız, turnuvada Kuzey İrlanda takımından daha fazla şut çekti. Yıldız oyuncu milli forma ile 58 gol kaydetti ve Portekiz tarihinin en golcüsü durumunda.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER