DÜNYA KUPASI

Portekiz ile İspanya yenişemedi! 6 gollü müthiş maç

Portekiz, Ronaldo'nun hat-trick yaptığı maçta İspanya ile 3-3 berabere kaldı.

Portekiz ile İspanya yenişemedi! 6 gollü müthiş maç

Dünya Kupası'nın ilk dev maçı B Grubu'ndaki Portekiz-İspanya mücadelesiydi. Ronaldo'nun hattrick yaptığı karşılaşma 3-3 sona erdi.

GOL DÜELLOSU: Sochi'deki Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın hemen başında turnuvanın ilk penaltı golü geldi. Nacho'nun müdahalesiyle yerde kalan Ronaldo takımına penaltı kazandıran Ronaldo, topun başına da geçerek takımını öne geçiren isim oldu. Ronaldo böylece 8 büyük turnuvada gol atan ilk isim oldu.

Daha sonra dengeyi sağlayan İspanya, 22. dakikada Diego Costa'nın golüyle beraberliği yakaladı. Costa'nın topu alırken, Pepe'ye faul yaptığı gerekçesiyle Portekizli oyuncular uzun süre itiraz etti.

portekiz

Golden sonra İspanyollar Portekiz'in sahasından çıkmasına izin vermedi. Ancak golü bulan Ronaldo oldu. Yıldız ismin 43.dakikadaki şutu De Gea'nın inanılmaz hatasıyla ağlarla buluştu skor 2-1 oldu. İkinci yarıda işler Portekiz için iyi giderken birden her şey terine döndü.

55. dakikada İspanya'nın kullandığı serbest vuruşta ksle sahasında dokunan Costa skora bir kez daha dengeyi getirdi. 3 dakika sonra da Nacho muhteşem bir vuruşla İspanyolları ilk kez öne geçirdi.

RONALDO'DAN NEFİS FRİKİK GOLÜ: Golden sonra oyunu kontrol eden İspanya'ydı. Ancak Ronaldo 88. dakikada harika bir serbest vuruş golüyle Dünya Kupası'nda inanılmaz bir başlangıç yapmış oldu.

Futbol ziyafeti çeklinde geçen bu mücadele 3-3 sona ererken iki takım birer puanı paylaştı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER