BEŞİKTAŞ

Porto kazandı Beşiktaş'ın son 16 bileti ertelendi

Beşiktaş'ın grubunda Porto, RB Leipzig'i sahasında Herrera, Danilo ve Maxi Pereira'nın golleriyle 3-1 mağlup ederek puanını 6'ya yükseltti. Beşiktaş'ın gruptan çıkması için 1 puan yeterli olacak.

Porto kazandı Beşiktaş'ın son 16 bileti ertelendi

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 4'üncü hafta maçında Porto, sahasında RB Leipzig'i 3-1 mağlup ederek puanını 6'ya yükseltti ve grupta 2'nci sıraya yükseldi.

Porto'nun mabedi Dragao Stadyumu'nda oynanan müsabakada ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri 13'te Herrera, 61'de Danilo ve 90+3'te Maxi Pereira kaydederken, mağlubiyetin ardından 4 puanla 3'üncü sıraya gerileyen RB Leipzig'in tek golü 48'te Werner'den geldi.

BEŞİKTAŞ'A 1 PUAN YETİYOR

Almanya temsilcisi RB Leipzig'in bu maçı kazanması halinde, temsilcimiz Beşiktaş son 16 turuna kalmayı garantileyecekti. Ancak Leipzig'in kaybetmesiyle, Kartal'ın son 16 turu bileti ertelendi. Siyah-beyazlı ekibe son 16 turuna yükselmek için son 2 maçtan 1 puan çıkartmak yetecek. Beşiktaş ayrıca 21 Kasım'da Vodafone Park'ta oynayacağı Porto maçında rakibini mağlup ettiği takdirde grup liderliğini de garantilemiş olacak.

 
ŞAMPİYOLAR LİGİ'NDE GECENİN SONUÇLARI

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bugün E, F, G ve H gruplarında toplam 8 maç oynandı. Temsilcimiz Beşiktaş, G Grubu mücadelesinde Monaco ile 1-1 berabere kalırken, grubun diğer maçında Porto, RB Leipzig'i 3-1'le geçti. FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın yönettiği Tottenham - Real Madrid maçında ise kazanan taraf 3-1'lik skorla İngiliz ekibi Tottenham oldu. 

Günün sonuçları şu şekilde:

E GRUBU

Liverpool - Maribor: 3-0

Sevilla - Spartak Moskova: 2-1

F GRUBU

Napoli - Manchester City: 2-4

Shakhtar Donetsk - Feyenoord: 3-1

G GRUBU

Beşiktaş - Monaco: 1-1

Porto - RB Leipzig: 3-1

H GRUBU

Borussia Dortmund - APOEL Nicosia: 1-1

Tottenham - Real Madrid: 3-1

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER