DİĞER HABERLER

Poşet formalı Messi'ye tehdit telefonları! Ülkeyi terk etti...

Poşetten Messi forması yaparak dünya gündemine oturan Afganistanlı Murtaza’dan bu kez kötü haber geldi. Ailesi ile birlikte tehdit telefonları aldı.

Poşet formalı Messi'ye tehdit telefonları! Ülkeyi terk etti...

Poşetten Messi forması yapan ve sosyal medyada gündem haline gelen 5 yaşındaki Murtaza Ahmedi, aldığı tehditler sonrası Afganistan'ı terk etmek zorunda kaldı. Pakistan'a giden küçük Messi'nin Quetta şehrine yerleştiği bildirildi.

TEHDİT EDİLDİLER

Afganistan'da abisinin yaptığı poşetten Messi formasını giyen ve sosyal medyada gündem haline gelen Messi hayranı 5 yaşındaki Murtaza Ahmedi'nin hayali aylar önce gerçek oldu.

Murtaza Ahmedi

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Lionel Messi, 10 numaralı imzalı iki forma ve bir topu Murtaza'ya gönderdi. Ancak medyada meşhur olmasından sonra küçük Messi'nin hayatı adeta kabusa döndü. Babası Muhammed Arif Ahmedi, tehdit telefonları almalarından dolayı 5 yaşındaki oğlu Murtaza'yı yurt dışına çıkarmak zorunda kaldıklarını açıkladı.

Murtaza Ahmedi

"UMARIM DAHA İYİ HAYATI OLUR"

Oğlunu Pakistan'a gönderdiklerini belirten baba Ahmedi, Murtaza'nın Quetta şehrine yerleştiğini belirtti. Poşetten yapılan Messi forması giyince sosyal medyada gündem haline gelen oğlunun kaçırılmasından endişe duyduğunu aktaran Ahmedi, Murtaza'nın Pakistan'da daha iyi bir hayatı olacağını umduğunu aktardı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER