BASKETBOL

Potada Barbaros Akkaş depremi

Türkiye Basketbol Federasyonu Sportif Direktörü Barbaros Akkaş, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Potada Barbaros Akkaş depremi

Türkiye Basketbol Federasyonu Sportif Direktörü Barbaros Akkaş'ın istifa haberiyle sarsıldı..

TBF Sportif Direktörü Barbaros Akkaş,yazılı bir açıklama ile görevinden ayrıldığını duyurdu..

İşte Barbaros Akkaş'ın açıklaması:

"2000 yılından bu yana TBF çatısı altında üstlenmiş olduğum tüm sorumlulukları arzu ve gayretle yerine getirerek; basketbolumuzun bugün ulaşmış olduğu seviyenin bir parçası olmaktan her zaman büyük gurur duydum.

Milli Takımlar için görev yaptığım bu dönemde; sayısız başarının yanı sıra birçok değerli gencimizi basketbola kazandırmak, gelişimlerini ve milli takım oyuncusu olmalarını sağlamak için yoğun çaba sarf ettik.

Milli Takımlarımızın çeşitli kategorilerde sekiz altın, on gümüş ve on dokuz bronz madalya ile ülkemize dönmesinin, üst üste iki kez Olimpiyatlara katılma başarısının, dünya sıralamasında erkeklerde sekizinci, kadınlarda yedinci ve altyapılarda Avrupa'da birinci sırada yer almanın gururunu yaşadım.

Bu süreçte 12 Dev Adam Basketbol Okulları 78 noktaya ve yıllık 2650 öğrenciye ulaştı. 3x3 Türkiye Turu ile 65 noktada 8.000 kişinin katılımı sağlanarak büyük bir başarıya imza atıldı.

Bu büyük ailenin bir parçası olmanın mutluluğu ve görevimi yerine getirmiş olmanın verdiği huzurla bayrağı yeni yönetime teslim etmek üzere Basketbol Federasyonu Sportif Direktörlüğü görevimden 24.10.2016 tarihi itibarıyla ayrılma kararı aldım.

Nevriye Yılmaz basketbolu bıraktı

Görev yaptığım dönem içerisinde, Türkiye Basketbol Federasyonuna olan sınırsız desteği için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, duydukları güven ve vermiş oldukları destek için Onursal Başkanımız Sayın Turgay Demirel'e, kıymetli Federasyon Başkanımız Sayın Harun Erdenay'a şükranlarımı sunar, tüm çalışma arkadaşlarıma, oyuncularıma, teknik ve idari ekiplerime teşekkür ederim.

Yeni dönemde görev yapacak Federasyon Başkanı Adayı Sayın Hidayet Türkoğlu'na da başarılar dilerim.

Kamuoyuna saygıyla duyururum.

Barbaros Akkaş
Sportif Direktör"

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER