BASKETBOL

Potanın Perileri'nde 2 isim kadrodan çıkarıldı

2019 Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri B Grubu'nda Belarus ve Estonya ile karşılaşacak A Milli Takım'da Hülya Çoklar ve Tilbe Şenyürek aday kadrodan çıkarıldı.

Potanın Perileri'nde 2 isim kadrodan çıkarıldı

Türk Milli Takımı Menajeri Zeynep Gül Ene, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun internet sitesinden yaptığı açıklamada, her iki oyuncunun sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılmasına karar verildiğini bildirdi.

RESMİ SİTEDEN AÇIKLAMA YAPILDI : Oyuncuların durumuyla ilgili bilgi veren Ene, "Milli takım sporcularımız Hülya Çoklar ve Tilbe Şenyürek, kulüplerinde yaşadıkları sakatlıklardan ötürü sağlık ekibimizin muayenesi ve gerekli raporlar doğrultusunda kadromuzdan çıkartılmıştır. Her iki oyuncumuza da 'geçmiş olsun' dileklerimi iletir, bir an önce tekrar parkelerde görmeyi temenni ederiz." ifadelerini kullandı.

Türkiye, Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkını elde etmek için elemelerde B Grubu'ndaki üçüncü maçında 10 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Belarus, dördüncü maçında ise 14 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da Estonya ile karşılaşacak. Milliler, grupta oynadığı ilk iki maçta Estonya'yı 81-56, Polonya'yı 73-53 mağlup etmişti.

Euroleague’de 22. hafta programı

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER