SPOR MEDYASI

Premier Lig Saran Medya'da

Saran Medya, Premier Lig'in yayın hakkını 2016 yılına kadar satın aldı.

Premier Lig Saran Medya'da
Saran Medya üç futbol sezonu geçerli olacak anlaşma süresince, Türkiye'nin yanı sıra Türki Cumhuriyetler (Azerbaycan, Kazakistan, Kırgızistan, Tacikistan, Türkmenistan ve Özbekistan) Kafkaslar (Ermenistan, Gürcistan, Afganistan) ve Baltık ülkeleri de (Estonya, Letonya, Litvanya, Belarus,Moldova) dahil olmak üzere toplam 14 ülkede yayın haklarının pazarlamasını yapacak.

Şirket açıklamasına göre Premier Lig İcra Kurulu Başkanı Richard Scudamore, Saran Medya'nın Premier Lig özel yayın haklarını 2015-2016 futbol sezonu sonuna kadar satın alması ile ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamasında Saran Medya'nın Premier Lig yayın haklarına daha önce de olduğu gibi ve hatta bölgelerini de genişleterek yatırım yapmasından son derece mutlu olduklarını belirten Scudamore, karşılaşmaları ilgili mecralara kapsamlı ve yenilikçi bir şekilde dağıtmaya devam edeceklerine emin olduklarını bildirdi.

Saran Medya Spor Gurup Başkanı Selim Usta ise Premier Lig ile işbirliklerinin 2006'dan bu yana devam ettiğine değinerek, önümüzdeki üç yıl boyunca bu işbirliğini Türkiye'yi de aşacak bir şekilde uzun vadeli bir ortaklık olarak genişletmekten memnun olduklarını kaydetti.

Dünya futbolunun en üst seviyedeki ligi olan Premier Lig maçları dünyanın 212 bölgesinde 643 milyon eve ulaşıyor.

Toplam 20 kulübün yer aldığı Premier Lig'de normal sezon karşılaşmaları Ağustos-Mayıs ayları arasında oynanıyor. Sezon boyunca her kulüp 38 Premier Lig karşılaşmasına çıkıyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER