ŞAMPİYONLAR LİGİ

PSG bileti cebine koydu!

Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 2. sırada yer alan Paris Saint Germain, grubun son sırasındaki Malmö'ye 5. haftada konuk oldu.

PSG bileti cebine koydu!

Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. maçında Malmö'ye konuk olan Paris Saint Germain, rakibini farklı mağlup etti ve son 16'ya kalmayı garantiledi..

Malmö 0 - 5 Paris Saint Germain

3' 0 - 1 Adrien Rabiot
14' 0 - 2 Angel Di Maria
50' 0 - 3 Zlatan Ibrahimovic
61' Markus Rosenberg - Penaltı kaçırdı
68' 0 - 4 Angel Di Maria
82' 0 - 5 Lucas Moura 

Atletico Madrid Galatasaray maçının sonucu ve özeti

14 sene önce ayrıldığı eski takımına karşı mücadele eden Ibrahimovic için özel bir anlamı olan karşılaşmaya hızlı başlayan PSG, henüz 3. dakikada Rabiot'un şık golüye üstünlüğü ele geçirdi. Genç orta saha oyuncusu, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü kaydetti.

14. dakikada fark 2'ye çıktı. Matuidi'nin hazırladığı pozisyonu golle sonuçlandıran Arjantinli yıldız Di Maria, skoru 2-0 yaptı. Bu arada Di Maria, Şampiyonlar Ligi tarihinin 7000. golünü imza attı. 

28. dakikada PSG 3. gole yaklaştı. Ibrahimvic'in şık pasıyla topla buluşan Cavani direği geçemedi ve Fransa temsilcisi soyunma odasına 2-0'lık üstünlükle gitti. 

Paris Saint Germain

İkinci yarıya da hızlı başlayan PSG, 50. dakikada golü buldu. İsveçli yıldız Ibra, eski takımına karşı golünü attı ve durumu 3-0 yaptı.

60. dakikada Malmö penaltı kazandı. 61. dakikada topun başına geçen Rosenberg, kaleci Trapp'e ters köşeye yatırmasına rağmen, meşin yuvarlak direkten döndü. 

68. dakikada PSG bir gol daha buldu. Maxwell'in ortasında topu rahat bir pozisyonda topu kafayla ağlara yollayan Di Maria, farkı 4'e çıkardı. 

Golü attıktan sonra oyundan çıkan Di Maria'nın yerine sahaya sürülen Lucas, 82. dakikada kapanışı yaptı ve PSG, sahadan 5-0 galip ayrıldı. Puanını 10'a çıkaran Paris Saint Germain, 2. tura yükselmeyi garantiledi. 3 puanda kalan Malmö ise Avrupa Ligi'ne kalma umudunu son haftaya bıraktı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER