AVRUPA LİGİ

PSG golcüleri ile uçtu

Paris Saint Germain, Premier League'de kötü bir sezon geçiren Chelsea'yi, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında konuk etti.

PSG golcüleri ile uçtu

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Chelsea'yi konuk eden Paris Saint Germain, golcüleri Ibrahimovic ve Cavani ile sonuca gitti, rakibini 2-1 mağlup etti...

Paris Saint Germain 2 - 1 Chelsea

39' 1 - 0 Zlatan Ibrahimovic  
45+1' 1 - 1 Obi Mikel
78' 2 - 1 Edinson Cavani 

Mücadeleye etkili başlayan taraf PSG olsa da, 23. dakikada Diego Costa'nın yakın mesafeden yaptğı kafa vuruşunda gole izin vermeyen kaleci Trapp, mutlak bir golü önledi.

39. dakikada Paris Saint Germain golü buldu. Kazanılan serbest atışı İsveçli yıldız Ibrahimovic kullandı, barajdaki Obi Mikel'e çarpan top kaleci Courtois'yı yanıltıp ağlara takıldı. 

Fenerbahçe - Lokomotiv Moskova maçının en yeni capsleri

1-0 geriye düşen Chelsea yediği gole ilk yarının uzatma anlarında cevap verdi. Kullanılan köşe vuruşunda ceza sahasına düşen topu ağlara yollayan Obi Mikel, ilk yarının sonucunu belirledi: 1-1

İkinci yarıda Chelsea kontrataklarla etkili olmaya çalışırken, PSG ise oldukça baskılı bir futbol sergiledi ve 78. dakikada yeniden öne geçti. 74. dakikada Lucas'ın yerine oyuna dahil olan Cavani, Di Maria'nın savunmanın arkasına attığı harika pasla topla buluştu ve dar açıya rağmen düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu.

Kalan bölümde üstünlüğünü koruyan Paris Saint Germain, sahadan 2-1 galip ayrıldı. İki takım arasındaki rövanş maçı 9 Mart Çarşamba günü Stamford Brigde'de oynanacak ve çeyrek finale yükselecek ekip belli olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER