AVRUPA LİGİ

Putin tişörtüyle sahaya çıkan Tarasov konuştu

Fenerbahçe maçında sahaya Rusya Devlet Başkanı Putin'in fotoğrafının yer aldığı tişörtle çıkan Tarasov'dan ilginç savunma..

Putin tişörtüyle sahaya çıkan Tarasov konuştu

Lokomotiv Moskova'nın Rus futbolcusu Tarasov, Fenerbahçe karşılaşmasında sahaya Rusya Devlet Başkanı'nın fotoğrafının yer aldığı tişörtle çıkmasının bu kadar tepki toplamasını beklemediğini belirtti.

Lokomotivli Dmitriy Tarasov LifeNews'e verdiği röportajda Fenerbahçe ile oynanan maç sonrasındaki tavrını yorumladı. Futbolcu taraftarlara Vladimir Putin'in fotoğrafının ve "En nazik devlet başkanı" yazısının bulunduğu tişörtünü gösterdi. Tarasov, vatansever biri olduğunun ve provokasyon yapmayı amaçlamadığının altını çizdi.

Rus futbolcudan olay yaratan Putin tişörtü!


Rus futbolcu, "Bu hareketimle kimseyi üzmek veya provoke etmeyi istemedim. Bunda öyle abartılacak birşey yok ve akıllı insanlar eminim ki bunu çok iyi anlıyorlardır. Bu yüzden bir sonraki oyunda da beni Devlet Başkanı'nın fotoğrafı ve başka bir yazıyla görebilirsiniz" diye konuştu.

Ayrıca, Dmitriy Tarasov bu tavrının bu kadar abartılacağını beklemediğini belirterek, "Açık konuşmak gerekirse ben bu tişörtü başka maçlarda da giydim fakat kimse buna dikkat etmedi" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER