SÜPER LİG

Quaresma Beşiktaş adına iddialı konuştu

Beşiktaşlı taraftarların gönlünü bir kez daha feth eden Ricardo Quaresma, bu akşamki Fenerbahçe derbisinde takımının en önemli kozlarından birisi olacak.

Quaresma Beşiktaş adına iddialı konuştu

Yıldız futbolcu, “Oldukça formdayız ve gücümüzün zirvesindeyiz.Bu maçın favorisi biziz.Kadıköy'den galibiyetle ayrılıp zirvedeki yerimizi korumayı hedefliyoruz” diyerek Fener'in Portekizliler'ine mesajı gönderdi.

Yeni sezonda Siyah-Beyazlılar’a geri dönen ve ortaya koyduğu başarılı performansla Beşiktaşlı taraftarların gönlünü bir kez daha feth eden Ricardo Quaresma, bu akşamki Fenerbahçe derbisinde takımının en önemli kozlarından birisi olacak. 

Şenol Güneş’in Beşiktaş’a başarılı bir şekilde uyguladığı hücum futbolunun önemli bir parçası olan Portekizli yıldız, ilk yarıda süre alamadığı Fenerbahçe karşısına bu kez ilk 11’de çıkacak. Hafta boyunca yapılan takım çalışmalarında hırslı bir görüntü sergileyen 32 yaşındaki futbolcu, vatandaşı Vitor Pereira’nın çalıştırdığı Sarı-Lacivertliler’i üzeceklerine emin...

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi öncesi flaş karar

‘Kimse aklından bile geçirmiyor’

Karşılaşma öncesinde yakın çevresiyle düşüncelerini paylaşan Q17, “Oldukça formdayız ve gücümüzün zirvesindeyiz... Bu maçın favorisi biziz... Kadıköy’den galibiyetle ayrılıp zirvedeki yerimizi korumayı hedefliyoruz. Kimse başka bir durumu aklının ucundan bile geçirmiyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
TREND HABERLER