BEŞİKTAŞ

Quaresma Beşiktaş'ı uçuracak

UEFA Avrupa Ligi’nde İkinci Tur ilk maçında bu akşam Hapoel Beer-Sheva’yla karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar’ın bu mücadeledeki en önemli kozu, Ricardo Quaresma olacak.

Quaresma Beşiktaş'ı uçuracak

Bu sezon Avrupa Kupaları’nda çıktığı 6 maçta 3 gol ve 2 asistlik performans sergileyerek bu arenada takımına en fazla katkı sağlayan isim olan Portekizli yıldız, bu akşam da şovuna devam etmeye çalışacak.

Siyah-Beyazlı formayla daha önce bir diğer İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv karşısına çıkan 33 yaşındaki futbolcu, 1 Aralık 2011’de Bloomfield Stadı’nda oynanan karşılaşmaya adeta tek başına damga vurmuştu. Q7, 3-2 sona eren mücadelede kaydettiği 2 golle yıldızını parlatmış, son dakikada attığı klas golle takımına 3 puanı getiren isim olarak maçın kahramanı olmuştu.

Beşiktaş'ta bir ilk! Şenol Güneş tarihe geçecek...

Q7 zirvenin peşinde

Beşiktaş’ın yıldız kanat oyuncusu Ricardo Quaresma için bu karşılaşma, bir maçtan daha fazla anlam içeriyor... Bu zamana kadar Siyah-Beyazlılar’da 30 Avrupa karşılaşmasına çıkarak 11 gollük performans sergileyen Q7, gollerine devam edip bu alanda kulübün en skorer ismi olmayı planlıyor.

Quaresma, bu akşam 2 gol atması halinde Avrupa’da 37 maçta 12 golü bulunan Rogerio Bobo’yu geride bırakacak. Başarılı futbolcunun bu konuda zirveyi ele geçirmesi için ise; 29 mücadelede attığı 14 golle zirvede bulunan Oktay Derelioğlu’nu geçmesi gerekecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER