SÜPER LİG

Quaresma transferinden vazgeçildi!

Portekizli yıldız ile ilgilenen Sporting Lizbon’un Quaresma transferinden şaşırtıcı bir nedenden dolayı vazgeçildiği öğrenildi,

Quaresma transferinden vazgeçildi!

Avrupa'da birçok kulübün transfer listesinde olan Ricardo Quaresma'nın Beşiktaş'tan aldığı yıllık ücretin, Portekizli yıldızın başka bir takıma gitmesinin önünü kestiği bildirildi.

Q7 ile ilgilenen son kulüp olan Sporting Lizbon, bu oyuncunun aldığı 3.5 milyon euroluk yıllık ücreti karşısında adeta U dönüşü yaptı. 6 milyon euro bonservis teklifi ile Beşiktaş'ın kapısını çalmayı düşünen Portekiz ekibinin Ricardo Quaresma'ya verilen yıllık ücretin yanına bile yaklaşamayacağını düşünerek bu transferden vazgeçtiği öğrenildi.

Sporting Lizbon kulübünün futbol direktörü Carlos Freitas, Ricardo Queresma'yı transfer etmenin, mali açıdan bakıldığında kendileri için bir ütopyadan ibaret olduğunu söyledi. Freitas, Quaresma'yı Sporting Lizbon'da görmekten mutluluk duyacaklarını, ancak futbolculara ödenecek miktar konusunda bir sınırları bulunduğunu kaydetti.

Portekiz'de hiçbir kulübün, Quaresma'ya şu an aldığı parayı temin edemeyeceğini ifade eden Freitas, "Herhangi bir transfer girişiminde bulunmadık" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER