SÜPER LİG

Quaresma'ya <font color='#000099'>beklediği davet </font>geldi

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Ricardo Quaresma'nın Portekiz Milli Takımı'na çağrıldığı duyuruldu...

Quaresma'ya <font color='#000099'>beklediği davet </font>geldi

iktaş'lı Ricardo Quaresma, Cristiano Ronaldo'nun sakatlanması üzerine Portekiz Milli Takımı'na alındı.

Sezon başından bu yana oynadığı futbol ve attığı gollerle adından söz ettiren Ricardo Quaresma, yeniden Portekiz Milli Takımı formasına kavuştu.

Sabah saatlerinde Portekiz Milli Takımı'nın Kıbrıs Rum Kesimi ve Norveç ile oynayacağı EURO 2010 eleme maçları için açıklanan 20 kişilik asil kadroda yer almayan yıldız oyuncu, Cristiano Ronaldo'nun sakatlanması üzerine kadroya dahil edildi.

Real Madrid'li yıldız oyuncunun 3 hafta sahalardan uzak kalacağının açıklanması üzerine, Portekiz Teknik Direktörü Carlos Queiroz, 3 kişilik yedek kadroda olan Quaresma'yı Ronaldo'nun yerine dahil etti.

EURO 2008'den bu yana uzak kaldığı Portekiz Milli Takımına yeniden dönen Quaresma'nın yarın sabah kampa katılacağı açıklandı. 

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada da, ''Beşiktaş'taki performansıyla herkesi kendisine hayran bırakan Quaresma, Portekiz Milli Takımı'nın teknik direktörü Carlos Queiroz tarafından milli takıma davet edildi. Quaresma, H Grubu'nda yer alan Portekiz'in EURO 2012 elemelerinde karşılaşacağı Kıbrıs Rum Kesimi ve Norveç maçları için kampa katılacak'' ifadeleri kullanıldı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER