TRANSFER

Rakitic Sevilla'dan ayrılırken ağladı

Barcelona'ya transfer olan Hırvat orta saha futbolcusu Ivan Rakitic, Sevilla'ya hüzünlü şekilde veda etti.

Rakitic Sevilla'dan ayrılırken ağladı

Sevilla'da üç sezondur forma giyen ve organize edilen uğurlama töreninde duygulu anların yaşanmasına sebep olan Rakitic, "Bu kadar özel olacağını ve böyle üzüleceğimi tahmin etmiyordum. Güle güle değil, görüşmek üzere diyorum" dedi.

Ntvspor'un haberine göre; Sevilla forması altında kazandığı başarılardan derlenen görüntüleri izlerken gözyaşlarını tutamayan Hırvat futbolcu, "Benim kızım kulüp üyesi ve kendim dahil tüm aileme üyelik kartı çıkartacağım çünkü ben bir Sevilyalı olarak gidiyorum" şeklinde konuştu.

Rakitic, futbol kariyerindeki yeni takımı Barcelona ile ilgili ise "Barcelona'ya Xavi ve ya Cesc'in yerini doldurmak için gitmiyorum. Her ikisi de çok büyük futbolcular ama ben Ivan Rakitic'im. Futbolumu oradada en iyi şekilde oynayıp, en üst düzeyde çalışıp, her şeyimi vermek istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Sevilla Kulüp Başkanı Pepe Castro da Rakitic'in Sevilla ile sadece 149 maç oynamasına rağmen kulüpte bir idol olduğunu söyledi.

Bu arada akşam saatlerinde Barcelona'ya gelen Rakitic, sağlık kontrolünün ardından Katalan kulübü ile 5 yıllık sözleşme imzalayacak. 26 yaşındaki Rakitic, kulüp başkanı Josep Maria Bartomeu ile birlikte kulüp arması önünde de fotoğraf çektirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER