YAZARLAR

Rasim Ozan spora el attı!!!

Rasim Ozan spora el attı!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Rasim Ozan Kütahyalı çok konuşan, kimseye konuşma sırası vermeyen, konuşanların lafını kesen, yüksek sesli ama sevdiğim bir kişidir. Siyaset konusunda birilerinin de desteği ile bir yerlere geldi. Belli bilgiler ona aktarıldı ve Türkiye özellikle son dönemde bu ismi çok duyar, televizyon kanallarında çok görür oldu.

En son dün gece Star Tv’de şike soruşturması kapsamında yine aynı tarzı ile konuşmasını izledim. Karşısında bulunan Ömer Çavuşoğlu ve Mehmet Ali Yılmaz’ın bile lafını kesti, onlarla laf yarıştırdı. Fakat benim Rasim Ozan’a sormak istediğim bir şey var. Kendisi de neden spor yazdım diye köşesinde yazmış. Spor medyasının kenara çekildiğinden bahsetmiş. Kenara çekilen yok. Bu sitede yazan onlarca arkadaşım ve diğer sitelerde yazan yüzlerde yazar arkadaşlarımız görüşlerini ve düşünceleri aktarmaya devam ediyor. Sen takip edemiyorsan bizim suçumuz değil. Spor yazarı demek illa medyatik olmak demek değildir. Bu işe gönül veren, bu işle ilgilenen herkes bu işin takipçisidir. Birileri sana bilgi sızdırıyorsa ki bence sana değil senin gizli patronlarına sızdırıyorlar sende servis ediyorsun.

Bu iş gerçek delillerle sonuca ulaşmalıdır. Varsayımlar üzerinden yapılan yorumlar, olduğu iddia edilen resimler, telefon kayıtlarıyla bir şeyler yazıldı çizildi. Önemli olan bu iddiaların hangisinin gerçek olduğudur. Federasyon bu konu ile ilgili ivedi olarak bilgi almalı. Belgeler eğer verilmiyorsa bizzat belgeleri yerinde incelemeli ve detayları almalılar. Bu iş sadece Fenerbahçe ile bitseydi süreç beklenebilirdi ama takım sayısı çoğaldıkça bu işin gidişatı karışıyor. Bir takımı düşürmek kolay ama takım sayısı artınca bir yerde iş kördüğüme gidecek. Rasim Ozan’ın dediğine göre 3.dalga geliyormuş. Eskiden dalga denizde olurdu ama artık futbola sıçradı. Bu seferde futbolcular ve hakemler gözaltına alınacakmış. Hatta dediğine göre ben Galatasaraylıyım ama Galatasaraylılarda rakipleri ile çok uğraşmasınlar dedi. Galatasaray’ın da dâhil olacağının mesajını mı verdi. Bence geçen seneki Galatasaray, geçmişini bilemiyorum ama geçen sene şikeye karışacak bir pozisyonda değildi.

Son olarak gizli diye tabir edilen soruşturmada maşallah gizli bir şey kalmadı. İfadeler, fotoğraflar, içeride kimin çaycı kimin koğuşçu olduğundan tutun itiraflara kadar her şey basın yolu ile aktarılıyor. Önümüzdeki operasyonlarla ilgili bilgi de veriliyor. Bu nasıl gizlilik? Ben bu soruşturma ile ilgili daha sert tedbirlerin alınması gerektiğini ya da gizli diye nitelendirilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu yaşananların ülke futboluna zarar vereceği kesin ama bu zararı en az şekilde atlatmak gerekir. Birde basın bilgi kirliliğinden vazgeçsin. O kadar lüzumsuz bilgi aktarımı yapıyorlar ki insanlar buna inanıyorlar.

Rasim Ozan, daha kaç dalga var?

Yorumlar
TREND HABERLER