GALATASARAY

Raşit Çetiner'den Mustafa Denizli iddiası

Galatasaray'da bir dönem Mustafa Denizli'nin yardımcılığını yapan Teknik Direktör Raşit Çetiner, bomba açıklamalar yaptı.

Raşit Çetiner'den Mustafa Denizli iddiası

Galatasaray'da bir dönem Mustafa Denizli'nin yardımcılığını yapan Teknik Direktör Raşit Çetiner, sarı kırmızılı takımı bekleyen yeni dönemi, A Spor’da yayınlanan Futbol Vizyon programında değerlendirdi.  

Çetiner, "Mustafa hoca şampiyonluk dışında hedef koymaz, bunun için de transfer sözü almıştır" dedi.  

Mustafa Denizli o sözlerden etkilendi

“DENİZLİ, HESABINI İYİ YAPMIŞTIR”

Mustafa hocam, eğer Galatasaray’a geldiyse zaten vizyonunu beyninden koymuştur. Bu takımı alırken de hesabını çok iyi yapmıştır. Çünkü, Galatasaray camiasını da büyük camiaları da çok iyi bilen bir insandır. Sevk ve idaresinde sevgi odaklı, tatlı bir otoritesi vardır. Galatasaray takımını da son derece yakından iyi tanır. Futbolcu kalitesini de iyi bilir, kadro yapısını da iyi analiz etmiştir. 

İşte Mustafa Denizli'nin ilk transferi!

“DENİZLİ, TRANSFER SÖZÜ ALMIŞTIR''

En önemlisi de “Bu takımı inşallah şampiyon yapacağız” diyor ise, bunun bir takım sözlerini de almıştır. Eksik giden yerlere muhakkak oyuncu alınacaktır. Devre arasında onu da alacaktır. 

“SON İKİ MAÇTAKİ GİBİ KAYIP YAŞANMAZ”

Oraya geldiği zaman da oradaki oyuncu grubu da onun ne için orada bulunduğunun bilincine varmış oyunculardır. Çünkü hepsi üst seviyede, üst düzey oyuncular. Ben, Galatasaray’ın bundan sonraki maçlarında şu son iki maçta kaybettiği 5 puan gibi bir puan kaybedeceği düşüncesinde değilim asla. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER