DÜNYADAN FUTBOL

Real Madrid Cenk Tosun için harekete geçti

İspanyol devi Real Madrid, bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken Cenk Tosun'un transferi için harekete geçti.

Real Madrid Cenk Tosun için harekete geçti

Beşiktaş'ın golcüsü Cenk Tosun ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Süper Lig'in yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde de attığı gollerle dikkat çeken golcü futbolcuyu Real Madrid'in istediği iddia edildi. İddia; İspanya'nın önemli yayın organlarından biri olan AS Gazetesi'nden geldi.

ZIDANE'IN DİKKATİNİ ÇEKTİ : Real Madrid, Cenk Tosun'un transferi için harekete geçmiş durumda. Teknik direktör Zinedine Zidane'ın bir süredir yıldız futbolcuyu yakından takip ettiği ve transferi için onay verdiğini belirten gazete, "Real Madrid uzun bir süredir Benzema'ya alternatif arıyor. Cenk hem son vuruşları hem de yüksek futbol bilgisiyle Zidane'ın dikkatini çekmeyi başardı" ifadesini kullandı. Kulübün Ocak'ta resmi teklifi yapabileceği gelen haberler arasında.

En değerli 100 genç arasında 4 Türk

AS, Real Madrid'in ara transfer döneminde Beşiktaş'ın kapısını çalarak resmi teklif yapabileceğini ya da Cenk Tosun'u bir süre daha izleyerek sezon sonunda harekete geçeceğini vurguladı.
 
İNGİLİZLER İSTİYORDU : İsmi bir süredir başta Newcastle ve Crystal Palace olmak üzere İngiliz kulüpleri ile anılan Cenk'in Real Madrid'den gelecek olası bir teklife 'hayır' diyemeyeceği belirtiliyor. İspanyol devinin bu transferde gözden çıkaracağı rakam da merak konusu.

Bu sezon Şampiyonlar Liginde mükemmel bir performans sergileyen Cenk Tosun, Avrupa'nın dev kulüplerini kendisine hayran bıraktı. milli futbolcu da yurt dışında oynamaya sıcak bakıyor.

Fenerbahçe'de transfer rotası belli oldu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER