ŞAMPİYONLAR LİGİ

Real Madrid evinde Bayern Münih'i devirdi

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Real Madrid evinde Bayern Münih'i uzatmalara giden maçta 4-2 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı

Real Madrid evinde Bayern Münih'i devirdi

Şampiyonlar Ligi Çeyrek final rövanş maçında iki dev takım Real Madrid ve Bayern Münih karşı karşıya geldi. Uzatmalara giden maçı Real Madrid 4-2 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Santiago Bernabeu'da oynanan mücadelede Alman ekibi Bayern Münih adına ilk golü Robert Lewandowski 53. dakikada penaltıdan kaydetti. Real Madrid bu gole 76. dakikada Cristiano Ronaldo karşılık veririrken 77. dakikada Sergio Ramos kendi kalesine gol atarak Bayern Münih'i 2-1 öne geçirdi. Alman ekibinde her şey yolunda giderken Arturo Vidal 84. dakikada gördüğü 2. sarıdan kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. 90 dakika Bayern Münih'in 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı. İlk maçı Real Madrid'in 2-1 kazanaması nedeniyle mücadele uzatmalara gitti.

Real Madrid-Bayern Münih

Uzatma dakikalarında Real Madrid'in gollerini 105. ve 109. dakikada Cristiano Ronaldo, 112. dakikada Marco Asensio kaydetti. Bu sonuçla Real Madrid, Atletico Madrid'den sonra yarı finale yükselen 2. takım oldu.

İLK 11'LER

Bayern Münih: Neuer, Lahm, Boateng, Hummels, Alaba, Thiago, Alonso, Vidal, Robben, Ribery, Lewandowski

Real Madrid: Navas, Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Ronaldo, Benzema

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER